GTA 6 primeşte noi scăpări: debut în 2024, doi fraţi vor fi protagonişti

Scris de | 7 aprilie, 2022
GTA 6 primeşte noi scăpări: debut în 2024, doi fraţi vor fi protagonişti

Dacă în martie 2022 am avut confirmarea că Rockstar lucrează la GTA 6 şi apoi scăpări legate de oraşele în care vom ajunge, acum şi în aprilie aflăm detalii. E clar faptul că avem de-a face cu cel mai aşteptat joc al ultimului deceniu.

Un insider apropiat de Rockstar Games ar avea informaţii. Se pare că titlul trebuia să vină în perioada sărbătorilor de iarnă în 2023, dar echipa nu se mişcă în ritmul dorit şi GTA 6 va debuta la început de 2024, cel mai devreme. Surse de pe Twitter au aflat şi că GTA 6 va avea ca poveste principală doi fraţi, care au fost separaţi în 2003. Sună a telenovelă, dar e un motiv folosit des în filme şi poate că va funcţiona aici.

E vorba despre un frate şi o soră, iar separarea lor la naştere mă duce imediat cu gândul la Luke şi Leia din Star Wars. În GTA 6 fraţii sunt separaţi după ce părinţii lor sunt ucişi. Sunt şanse să experimentăm povestea prin ochii ambilor protagonişti. O altă sursă afirmă că jocul ar avea o poveste întinsă pe multiple decenii, ceea ce iar nu e ieşit din comun. Se discută despre medii de joc destructibile pentru face mediul din jur mai interactiv, în loc de modelarea unor cartiere întregi.

Harta oraşului s-ar schimba în funcţie de sexul personajului ales. Un zvon din martie afirmă că acest titlu va aduce 500 de ore de gameplay, că acţiunea s-ar muta între New York, San Francisco, Londra şi Barcelona, poate şi America de Sud.

Etichete: , , ,

Sursa: mysmartprice