Mark Zuckerberg confirmă că NFT-urile sosesc pe Instagram, într-un fel sau altul

Scris de | 16 martie, 2022
Mark Zuckerberg confirmă că NFT-urile sosesc pe Instagram, într-un fel sau altul

Cu Meta sperând să conducă jocurile în Metaverse, imersiunea Instagram în Web 3.0 ar fi următorul pas natural. Și asta este pe cale să facă Instagram, o vitrină de pionierat pentru fotografie și artă mobilă, va primi în curând jetoane nefungibile drept cel mai recent nivel de artă digitală.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a dezvăluit oficial la SXSW că NFT-urile se îndreaptă către Instagram, deși nu a dezvăluit când și cum exact se va întâmpla asta.

„Lucrăm la aducerea NFT-urilor pe Instagram în termen scurt”, a anunțat Zuckerberg, citat din Engadget. Anunțul coroborează cu un raport din ianuarie, care detaliază planurile Meta de a saluta afișarea și vânzarea NFT-urilor pe Facebook și Instagram.

Zuckerberg a sugerat, de asemenea, posibilitatea de a crea NFT-uri direct pe Instagram. „Nu sunt gata să anunț exact care va fi planul NFT astăzi”, a spus el, „dar în următoarele câteva luni, va exista capacitatea de a aduce unele dintre NFT-urile dumneavoastră, sperăm că, în timp, în acel mediu”.

CEO-ul Meta a citat „îmbrăcămintea pe care o poartă avatarul tău în metavers” drept unul dintre lucrurile pe care utilizatorii de Instagram le-ar putea menționa ca NFT într-o zi, deși „există o grămadă de lucruri tehnice care trebuie rezolvate înaint. să se întâmple într-adevăr fără probleme”.

Financial Times a fost primul care a raportat intenția Instagram de a aduce NFT-uri în aplicație. Compania de media a dezvăluit încă din ianuarie că atât Facebook, cât și Instagram au lucrat la funcții pentru afișarea NFT-urilor ca imagini de profil, precum și la un sistem pentru crearea NFT-urilor.

Etichete: , , , ,