Bitdefender propune o soluție nouă pentru generarea și gestionarea parolelor mai complexe

Scris de | 22 martie, 2022
Bitdefender propune o soluție nouă pentru generarea și gestionarea parolelor mai complexe

Bitdefender a lansat Password Manager, o nouă soluție pentru utilizatori care simplifică crearea și gestionarea parolelor securizate pentru toate conturile online de pe mai multe platforme, inclusiv cele mobile.

Bitdefender Password Manager generează și salvează parole unice și foarte complexe pentru fiecare cont, permițând gestionarea în siguranță a datelor de conectare cu o singură parolă principală. Este susținut de o criptare end-to-end, cu o configurare simplă, instalare ușoară și funcționalitate intuitivă concepută pentru orice utilizator.

O cercetare recentă a Bitdefender privind comportamentul online a peste 10.000 de oameni din întreaga lume a arătat că jumătate folosesc o singură parolă pentru toate conturile online și aproape o treime (32%) refolosesc parolele pentru mai multe conturi. În plus, utilizatorii au acum în medie opt conturi, iar peste jumătate dintre ei folosesc memorarea pentru a gestiona parolele. Ca urmare, mulți recurg la parole slabe, ușor de reținut și le refolosesc pe mai multe conturi.

Caracteristicile principale ale Bitdefender Password Manager

  • Generator de parole puternice – Soluția creează o parolă sigură, complexă și unică pentru fiecare cont cu un singur clic. Salvați și precompletați automat credențialele pentru site-urile vizitate în mod regulat pentru a simplifica autentificările.
  • Gestionare și completare automată a datelor cardurilor – Stocați în siguranță și completați automat detaliile cardurilor de plată și datele personale pentru o verificare și o completare simplificată a formularelor. Toate datele sunt criptate și decriptate la nivel local, iar titularul contului este singurul care are acces la parola principală. Nicio terță parte nu are acces la informațiile financiare ale utilizatorului.
  • Sincronizare pe mai multe platforme – Extensiile de browser pentru Windows și MacOS acceptă o multitudine de browsere web (Chrome, Firefox, Edge) și dispozitive mobile (Android și iOS). Suportul pentru Safari va fi lansat în perioada următoare. Sincronizați și accesați automat parolele de pe orice dispozitiv.
  • Blocare automată – Ați uitat să vă deconectați de pe un dispozitiv care nu este al dvs. Bitdefender Password Manager se blochează automat cu un PIN sau deconectează utilizatorii de la conturile online după o perioadă de inactivitate la nivel de browser. Capacitățile de recuperare a conturilor asigură faptul că utilizatorii nu pierd niciodată accesul la parolele lor și că pot recupera întotdeauna cheia principală.
  • Importă date de acces existente de pe orice platformă – Preia date și parole de pe alte platforme, inclusiv Bitdefender Wallet, browserele Chrome și Firefox, 1Password, LastPass, Dashlane, Sticky Password și multe altele.

Disponibilitate

Bitdefender Password Manager este disponibil acum. O versiune de trial de 90 de zile este disponibilă în majoritatea produselor Bitdefender. Pentru clienții Bitdefender Premium Security, serviciul este inclus.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,