Mercusys lansează în România noul său router flagship, MR80X

Scris de | 29 martie, 2022
Mercusys lansează în România noul său router flagship, MR80X

Mercusys lansează pe piața din România noul său router flagship, modelul MR80X, un router Gigabit performant și accesibil, compatibil Wi-Fi 6. Acesta este succesorul lui MR70X, dar oferă o performanță și mai mare, cu viteză până la 3Gbps, pentru o navigare web mai rapidă, streaming și descărcări.

Dispozitivul oferă o viteză totală cumulată de până la 3 Gbps și, în același timp, dispune de tehnologiile OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultană a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei prin faptul că reduc aglomerarea și cresc throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor de până la 4 ori.

Aria de acoperire este și ea mai extinsă, datorită celor 4 antene High-Gain cu Beamforming ce îmbunătățesc stabilitatea conexiunilor în toată locuința, pentru a beneficia de semnal Wi-Fi în fiecare colț al acesteia. Routerul oferă și conexiuni Gigabit direct prin cablu, care fac posibil transferul de date de mare viteză.

Datorită funcției BSS Coloring, MR80X îmbunătățește eficiența transmisiilor și, mai mult, acesta este echipat și cu funcția Smart Connect, care alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv în parte, în așa fel încât activitatea în rețea să fie optimizată constant. În completarea acestei funcții vine și modul Access Point, prin care utilizatorii pot extinde o rețea cu fir și o pot transforma în rețea wireless.

MR80X vine echipat cu un mod Eco-Friendly care, prin intermediul funcției Target Wake Time (TWT), reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router în timpul transmisiunilor de date. Pentru părinții care doresc să știe că cei mici sunt în siguranță pe Internet, Mercusys MR80X oferă funcția de Control Parental, care permite stabilirea unor politici adecvate fiecărui utilizator. Nu în ultimul rând, securitatea datelor este asigurată și de compatibilitatea cu cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3.

Mercusys le oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018.

Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR80X este disponibil la un preț recomandat de 289 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

Etichete: , , , , ,