EvoMAG încheie un parteneriat cu Bringo, prin care va livra rapid coletele

Scris de | 1 aprilie, 2022
EvoMAG încheie un parteneriat cu Bringo, prin care va livra rapid coletele

EvoMAG anunță realizarea unui parteneriat cu Bringo, unul dintre cele mai importante servicii de livrare rapidă din România, ca parte a strategiei de diversificare a opțiunilor de livrare rapidă a coletelor. Clienții aplicației de livrări vor putea intra în posesia produselor vândute de evoMAG în 60 – 90 de minute de la plasarea comenzii.

Magazinul devine, astfel, cel mai mare retailer IT&C din platforma Bringo, utilizatorii aplicației având acces la toate produsele evoMAG cu o greutate mai mică de 20 de kilograme. Clienții evoMAG și Bringo din București pot alege din zeci de mii de produse IT&C, fără limită în ceea ce privește valoarea comenzii. De asemenea, toate produsele comandate prin Bringo se află în stocul evoMAG și sunt disponibile imediat.

„Parteneriatul cu Bringo se înscrie în direcția strategică a evoMAG de îmbunătățire a experienței de shopping în beneficiul clienților noștri, prin diminuarea timpilor de livrare,  și de identificare de noi canale de vânzări în vederea extinderii bazei de clienți finali. Odată cu acest parteneriat, le oferim clienților noștri din București încă o posibilitate de a intra rapid în posesia produselor comandate”, spune Mihai Pătrașcu (foto sus), CEO evoMAG, menționând că estimează un volum de peste 10.000 de comenzi în primul an de colaborare.

În urma acestui parteneriat, Bringo devine cea mai recentă platformă de livrări rapide care poate prelua și expedia produsele evoMAG. „Suntem interesați, în continuare, de dezvoltarea zonei de livrare rapidă a produselor și de identificare de noi canale de vânzări. Iar planurile noastre vizează listarea și pe alte platforme de livrări în viitorul apropiat”, mai spune Mihai Pătrașcu.

evoMAG estimează o creștere importantă a comenzilor cu timp de livrare rapid, urmând ca, la finalul anului circa 3% dintre colete să ajungă la clienții finali în 60 – 90 de minute, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrare în 24 de ore.

CISOLAR 2023 & IBES 2023

Etichete: , , , , ,