Horizon Forbidden West primeşte o actualizare care rezolvă cel mai enervant aspect al său

Scris de | 7 aprilie, 2022
Horizon Forbidden West primeşte o actualizare care rezolvă cel mai enervant aspect al său

Da, Horizon Forbidden West este un joc superb, complex, gigantic, dar… are şi neajunsuri. Printre ele se numără o cantitate de loot care ar face şi Borderlands să plângă, dar nu asta e problema, ci animaţiile repetitive şi lungi de luare a loot-ului. Ei bine asta tocmai s-a rezolvat, cu o actualizare software.

Acum poţi dezactiva animaţia prea lungă atunci când iei anumite itemuri de pe jos. Dezvoltatorul Guerilla Games a lansat două patch-uri într-un singur update, 1.10 şi 1.11. Ele includ bug fix-uri, reparaţii ale unor quest-uri stricate şi legarea unor mici fire narative cu consecinţe ciudate. Animaţiile de pickup ale lui Aloy sunt de asemenea simplificate. Pe măsură ce Aloy cutreieră Forbidden West, ea culege mii de materiale pentru crafting, piei de animale, inele metalice şi alte resurse.

În meniul General se află opţiunea de a dezactiva animaţia de pickup, ceea ce economiseşte secunde la fiecare câteva pickup-uri de loot. Practic Aloy aleargă şi ia itemurile automat din mediu, ca în atât de multe jocuri. Asta nu se aplică la itemuri rare sau la anumite drop-uri ale inamicilor. Încă trebuie să vă opriţi pentru a face looting la roboţi şi să ţineţi apăsat butonul triunghi pentru a lua componentele lor. Şi la cufere e aceeaşi regulă.

Jocul a debutat pe 18 februarie 2022 pe PS4 şi PS5 şi aduce peste 50 de ore de gameplay. A primit deja un proiect inedit în România, Teleenciclopedia Horizon Forbidden West, colaborare între TVR şi PlayStation România. Titlul are deja vânzări impresionante, cu 200.000 de unităţi vândute doar în Germania în februarie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Polygon