Google se alătură Apple și Samsung în a oferi utilizatorilor consumabile pentru a-și repara propriile telefoane

Scris de | 11 aprilie, 2022
Google se alătură Apple și Samsung în a oferi utilizatorilor consumabile pentru a-și repara propriile telefoane

 

Pe urmele Apple și Samsung, Google s-a alăturat acum mișcării de auto-reparare pentru a permite utilizatorilor să-și repare propriile smartphone-uri Pixel.

În parteneriat cu iFixit, Google va lansa piese de schimb originale pentru Pixel 2 prin Pixel 6 Pro în cursul acestui an, care pot fi achiziționate de clienții din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și UE.

Potrivit unei declarații de presă, compania declară că piesele vor cuprinde întreaga gamă necesară pentru a repara un dispozitiv Pixel, inclusiv baterii, afișaje de schimb, camere și multe altele.

Piesele vor fi disponibile individual, dacă doar o parte a telefonului este deteriorată sau pot fi combinate în kituri iFixit Fix, care vor veni cu șurubelnițe și alte scule, astfel încât să vă puteți crea propriul atelier acasă.

Pentru cei care doresc să-l lase în seama unui expert, Google a încheiat deja un parteneriat cu 750 de locații independente de reparații din SUA și Canada, împreună cu furnizori de servicii din Germania, Japonia și Marea Britanie.

Pentru a promova reparațiile și longevitatea dispozitivelor, gigantul tehnologic spune că se va angaja la cel puțin cinci ani de actualizări de securitate pentru Pixel 6 și Pixel 6 Pro, astfel încât să puteți obține mai mulți ani din același hardware.

„Când am construit primul telefon Pixel în urmă cu doar cinci ani, ne-am luat angajamentul de a ne proiecta produsele hardware într-un mod care să fie durabil și să pună clientul pe primul loc”, dezvăluie Ana Corrales, Chief Operating Officer al Consumer Hardware.

„Sunt mai multe de făcut, inclusiv extinderea rețelei noastre de reparații și îmbunătățirea reparabilității tuturor produselor. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe pe măsură ce progresăm în această promisiune”.

Etichete: , , ,