FIFA a lansat propria platformă de streaming: FIFA+ este disponibilă gratuit

Scris de | 15 aprilie, 2022
FIFA a lansat propria platformă de streaming: FIFA+ este disponibilă gratuit

Anul 2022 ne aduce o Cupă Mondială FIFA atipică, ea având loc în decembrie şi nu vara. Se ţine în Qatar şi se aliniază cu trendurile moderne, de vreme ce FIFA tocmai a lansat propriul serviciu de streaming, FIFA+.

E de fapt vorba despre o platformă gratuită gândită să conecteze fanii din toată lumea. Va include meciuri interactive transmise live, ştiri, informaţii despre turnee, dar şi conţinuturi video de la competiţiile FIFA masculine şi feminine. Mii de meciuri live vor fi transmise live lunar şi veţi avea parte şi de cea mai mare arhivă de meciuri de la Cupa Mondială din toate timpurile. Vor fi şi interviuri şi imagini din culise cu mari fotbalişti, dar şi documentare cu poveştile lor nespuse.

Echivalentul a 40.000 de meciuri live se va vedea în fiecare an, de la 100 de asociaţii membre FIFA în 6 confederaţii. Sunt incluse şi 11.000 de meciuri de fotbal feminin. FIFA+ Archive pune la dispoziţie şi meciuri istorice din arhiva FIFA. Iată şi alte cifre relevante:

  • 1400 de meciuri transmise pe lună
  • 2000 de ore de conţinut arhivate
  • 2500 de video-uri ce datează încă din anii 1950

Alte secţiuni incluse sunt News, Gaming şi Match Centre. Ele vor oferi date de la 400 competiţii masculine şi 65 de competiţii feminine. Vor fi şi jocuri interactive, voturi, sondaje, quiz-uri şi ligi fantasy. O altă secţiune se numeşte Originals, care include documentare, talk show-uri şi scurt metraje în 11 limbe localizate. Printre conţinuturile oferite aici se numără pentru început documentarul “Ronaldinho: The Happiest Man In the World”, dar şi sezonul 1 al serialului „Captains”, axat pe 6 lideri: Luka Modriv din Croaţia, Pierre-Emerick Aubameyang din Gabon, Brian Kaltak din Vanuatu, Andre Blake din Jamaica, Hassan Maatouk din Liban şi Thiago Silva din Brazilia.

Unul dintre primele documentare FIFA+ este unul despre Gheorghe Hagi, o producţie din seria „Discovering”. Sunt prezentate momente cheie din cariera fotbalistului, la Steaua, echipa naţională, Real Madrid şi Galatasaray.

Etichete: , , , ,