Cătălin Botezatu a îmbrăcat NFT-urile lansate de Stailer prin Elrond

Scris de | 17 aprilie, 2022
Cătălin Botezatu a îmbrăcat NFT-urile lansate de Stailer prin Elrond

După Subcarpaţi şi colecţia sa de succes de NFT-uri, dar şi coperta Revistei Biz apărută sub formă de NFT, acum un startup autohton a lansat o colecţie de NFT-uri prin platforma Elrond. E vorba despre Stailer, o platformă de rezervări onlne pentru saloane de înfrumuseţare.

Noile NFT-uri vor putea fi achiziţionate pe baza monedei cripto Egld şi cu orice card bancar. Colecţia de NFT-uri (Non Fungible Tokens) se numeşte Shine şi va numără 8888 NFT-uri. 7% din valoarea acestei colecţii va fi donată: 5% către fundaţia Jeni Mandachi, lansată de antreprenorul Ştefan Mandachi şi 2% pentru asociaţiile de beauty din România, pentru a susţine industria locală. Folosind tehnologia Blockchain, acest startup poate emite inclusiv carduri de fidelizare, care nu sunt asociate unui CNP, ci unui voucher digital transmisibil.

Ca şi NFT-urile Subcarpaţi şi acestea aduc beneficii şi bonusuri pentru deţinători. Cine are un NFT din colecţia Shine va avea prte de reduceri de până la 35% la saloanele de înfrumuseţare participante în programul Stailer ads. În plus, orice serviciu rezervat în aplicaţie aduce utilizatorului 1 euro cashback. El mai primeşte şi băuturi, discount-uri, tratament preferenţial.

În plus, va fi oferit acces gratuit la evenimentele de beauty organizate de Stailer. Designerul colecţiei de NFT-uri este creatorul de modă Cătălin Botezatu, iar NFT-urile prezintă imaginea unui unicorn accesorizat. Stailer a primit recent o a patra investiţie în valoare de 1 milion de euro de la un grup de angel investori.

Etichete: , , , ,