Brandul Honor revine oficial în România cu o lansare în luna mai

Scris de | 20 aprilie, 2022
Brandul Honor revine oficial în România cu o lansare în luna mai
foto via @onetechstop.net

Scriam în exclusivitate în toamna lui 2021 că Honor va intra din nou pe piaţa smartphone din România, după un an de la despărţirea de Huawei. Între timp a crescut foarte mult ca brand independent şi are şi telefoane cu servicii Google, Play Store şi procesoare 5G. Acum aflăm că va intra pe piaţa de la noi în luna mai.

Vă reamintesc că Huawei a vândut ramura Honor spre un consorţiu din China în decembrie 2020, iar de atunci compania a lansat câteva serii de telefoane bine primite. Are deja şi flagshipuri cu procesor Snapdragon 8 Gen 1, precum cele din seria Magic 4. Compania a confirmat că va ţine o conferinţă în ţara noastră pe 5 mai pentru a oferi detalii despre planurile sale locale. Invitaţia trimisă presei include două smartphone-uri, iar unul pare a fi un Honor 30, în vreme ce acela de sus e mai degrabă un Honor V40 5G

Telefonul negru, presupusul Honor 30 vine cu o cameră telephoto periscop cu zoom optic 5X, în vreme ce Honor V40 5G vine cu ecran AMOLED de 6.72 inch, cu refresh rate de 120 Hz şi procesor MediaTek Dimensity 1000+. Are şi cameră triplă cu senzor de 50 MP în spate, alături de o cameră de 8 MP ultrawide şi una de 2 MP Macro. Telefoanele Honor Magic 4 sunt totuşi flagshipurile actuale, iar seria include un Magic 4 Ultimate, Magic 4, Magic 4 Pro şi Magic 4 Lite.

Versiunea Ultimate se încarcă la 100W, are două camere de 50 MP şi două de 64 MP, pentru un setup Penta cum rar mai vezi azi. Combină şi telemetru laser şi un senzor ToF 3D pentru o focalizare de top. De văzut ce segment atacă Honor la noi, având în vedere că OPPO, vivo, realme şi Xiaomi îşi împart piaţa destul de bine în ultimii ani.

Aflăm mai multe la început de lună mai 2022, atunci când Honor intră oficial în România.

Etichete: , , ,