Bolt va planta un copac de fiecare dată când vei deschide aplicațiile sale în această vineri

Scris de | 21 aprilie, 2022
Bolt va planta un copac de fiecare dată când vei deschide aplicațiile sale în această vineri

Bolt anunță că s-a angajat să planteze un copac pentru fiecare dată când aplicația este folosită în ziua de vineri, sărbătorind astfel Ziua Pământului. Inițiativa globală se va aplica pentru toate serviciile Bolt din România (transport la cerere, Bolt Food, închirierea de trotinete electrice și Bolt Market) și va avea ca rezultat plantarea a milioane de copaci. Angajamentul se va materializa în parteneriat cu Seedballs, un proiect de reîmpădurire din Kenya.

Colaborarea cu Seedballs Kenya este prima dintr-o serie de soluții care au ca scop protejarea naturii, în care Bolt investește pentru a genera un impact mai bun asupra mediului.

Alături de Seedballs Kenya, Bolt va facilita distribuirea a 25 de tone de semințe indigene pe terenurile deteriorate din Kenya, unde sunt foarte puține șanse ca reîmpădurirea naturală să aibă loc. Semințele sunt echivalente cu plantarea a 11,25 milioane de copaci. Totodată, inițiativa dedicată Zilei Pământului va avea ca rezultat plantarea a milioane de alți copaci.

Pentru Bolt, acest proiect este cel mai recent exemplu al angajamentului companiei de a-și reduce impactul general asupra mediului, care a început în 2019.

Investind milioane de euro în Planul Verde, Bolt și-a adaptat operațiunile pentru a-și minimiza impactul asupra mediului, neutralizând peste 4,5 miliarde de km de curse.

Etichete: , , ,