OPPO lucrează la primul său telefon pliabil cu clapetă, care va avea preţ atractiv

Scris de | 5 mai, 2022
OPPO lucrează la primul său telefon pliabil cu clapetă, care va avea preţ atractiv

OPPO e pe drumul cel bun pe piaţa pliabilelor, după ce Find N a fost bine primit şi considerat o alternativă solidă inclusiv la Galaxy Z Fold 3. Acum pregăteşte şi un telefon pliabil cu clapetă, care ar urma să fie foarte ieftin.

Noul model va concura cu Huawei P50 Pocket şi Samsung Galaxy Z Flip 3, care deja s-au remarcat prin propriile selling point-uri. Primul are senzor multi spectral, o cameră de excepţie şi un indicator pentru aplicarea corectă de cremă solară. Al doilea s-a ieftinit extrem de rapid şi gravitează pe la 3000 lei acum. Factorii fashion, design, fineţe contează foarte mult în acest segment, dar bătălia nu e câştigată doar dacă te prezinţi la linia de start, cum credea Morola cu RAZR şi RAZR 5G.

Sursele afirmă că telefonul pliabil OPPO cu clapetă va fi mult mai accesibil decât concurenţa. Se vehiculează un preţ de 718 euro, care îl pune în zona lui Z Flip 3. Terminalul ar sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+, aşteptat să debuteze în această lună. Se va muta din fabricile Samsung în cele TSMC, pe un nou proces de 4 nm. Judecând după Find N, am putea vedea şi aici un telefon ceva mai compact, mai uşor de ţinut în jeanşi skinny.

Aşteptăm şi o cameră triplă, cu senzor ultrawide, cu o cameră telephoto cu zoom minim 2X şi o cameră principală solidă. De văzut ce selling point va avea telefonul şi în ce nuanţe va sosi. OPPO a lucrat ani întregi la balamaua de la Find N şi ar putea folosi o tehnologie similară aici.

Sursa foto

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena