Vivo lansează noi căști true wireless pe piața din România – TWS 2 ANC

Scris de | 9 mai, 2022
Vivo lansează noi căști true wireless pe piața din România – TWS 2 ANC

vivo lansează noua gamă de căşti wireless pentru telefon (cu un nume care va crea câteva confuzii cu siguranță), TWS 2 ANC, dar şi modelul entry-level TWS 2e. Căştile TWS 2 ANC oferă, așa cum sugerează și numele, funcţia de anulare activă a zgomotului, ceea ce le permite utilizatorilor să regleze nivelul de zgomot exterior şi să se bucure de conversaţii, muzică sau jocuri în diverse spaţii, inclusiv să reactiveze zgomotul extern printr-o simplă atingere.

De asemenea, căştile utilizează 3 microfoane pentru anularea zgomotului în timpul apelului telefonic, oferind şi mai multă claritate. Căştile vivo TWS 2 ANC folosesc o baterie ce rezistă şapte ore la o singură încărcare, iar dacă funcţia de anulare activă a zgomotului (ANC) este pornită, bateria rezistă peste patru ore. În combinație cu carcasa pentru încărcare, consumatorii se pot bucura de până la 26 de ore de utilizare.

TWS 2 ANC folosesc un sistem acustic performant şi DEEP-HD Ultra HD Audio Engine de la vivo, pentru sunet la calitate Hi-Fi. vivo a folosit membrane de 12,2 milimetri pentru aceste căşti, iar unitățile Super Loud Driver oferă o reproducere precisă a sunetului pe toate frecvenţele, pentru o mai bună claritate, asigurând un interval dinamic mai extins, atât pentru sunetele joase cât şi pentru cele înalte. Căştile mai sunt și compatibile cu Qualcomm aptX Adaptive Audio Codec Technology, pentru o redare fidelă a muzicii. Pentru o experienţă audio personalizată, modul Sound Quality Style Selection oferă funcţii de egalizare precum: Mega Bass, Clear Voice sau Clear High Pitch.

Căştile oferă acces la Google Assistant, iar funcţia Dual Connection permite conectarea simultană a căştilor la două dispozitive, în timp ce Google Fast Pair le conectează rapid şi uşor la orice dispozitiv Android. TWS 2 ANC au un design cu finisaj numit Starry Blue, fiecare cască având o greutate de 4,6 grame.

Vivo TWS 2e

vivo lansează şi un model de căști True Wireless entry-level – modelul TWS 2e. Disponibile în nuanţele Moonlight White sau Starry Blue, căştile au un design compact şi uşor, cu comenzi tactile şi un sistem cu membrane vivo cu diametru de 12,2 milimetri. Asemenea modelului TWS 2 ANC, căştile TWS 2e pot fi conectate la mai multe dispozitive, oferă Bluetooth 5.2, Google Fast Pair şi o performanţă audio excelentă, dar fără funcţia de anulare a zgomotului. TWS 2e oferă peste șapte ore de viață a bateriei sau până la 30 de ore, folosind puterea stocată în carcasă. 

Prețuri și disponibilitate

vivo TWS 2 ANC sunt disponibile deja la preţul recomandat pentru vânzare de 499 lei. 

vivo TWS 2e sunt disponibile deja la preţul recomandat pentru vânzare de 349 lei. 

Etichete: , , , , ,