EA Sports se desparte de branding-ul FIFA; Următorul joc se va numi EA Sports FC

Scris de | 11 mai, 2022
EA Sports se desparte de branding-ul FIFA; Următorul joc se va numi EA Sports FC

Zvonurile au fost reale! EA Sports se desparte de branding-ul FIFA după 30 de ani. Începând cu jocul din cadrul seriei lansat în 2023 titlurile se vor numi EA Sports FC. În afară de schimbarea numelui, vom primi acelaşi joc FIFA totuşi.

Ni se promite că se vor păstra aceleaşi experienţe, moduri, ligi, turnee, cluburi şi fotbalişti în EA Sports FC. Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs şi Volta Football vor fi în acelaşi joc. În acest moment portofoliul EA Sports include peste 19.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 100 de stadioane şi 30 de ligi, în care s-a investit timp de decenii. Parteneriatele cu Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, MLS rămân în vigoare şi altele vor fi adăugate.

Vom afla mai multe detalii despre EA Sports FC în vara lui 2023. Vom avea şi noi funcţionalităţi, moduri de joc, conţinut asociat Cupei Mondiale, cluburilor, ligilor şi competiţiilor. De altfel şi Liga Campionilor îşi schimbă formatul, aşa cum s-a anunţat pe 10 mai, trecând la 36 de echipe şi un sistem de ligi, cu fiecare club jucând 8 meciuri, 4 acasă şi 4 în deplasare.

EA Sports FC este un brand care există deja, fiind folosit de EA din 2012 pentru a se referi la experienţa online socială care e asociată jocurilor FIFA. Ca să fie totul clar, vom avea un joc FIFA 23 în acest an, dar la anul… nu, mai bine zis nu sub acest nume.

EA anunţa încă din 2021 că analizează înţelegerea pentru drepturi asupra numelui cu FIFA. O scăpare a CEO-ului EA Andrew Wilson a arătat că era nemulţumit de înţelegerea pentru branding cu FIFA. FIFA lucrează cu un alt partener pentru a lansa un simulator nou de fotbal în 2024, discutând deocamdată cu publisheri, companii media şi investitori.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge