EA continuă tradiția de a introduce un echipament „românesc” și în FIFA 22

Scris de | 5 mai, 2022
EA continuă tradiția de a introduce un echipament „românesc” și în FIFA 22

EA SPORTS continuă promovarea conținutui românesc dedicat în franciza de jocuri video FIFA și introduce în FIFA 22 Ultimate Team un echipament unic, cu un design inspirat din măștile tradiționale și simbolurile folclorice românești.

„Ne bucurăm să continuăm tradiția introducerii de conținut românesc dedicat în seria FIFA, foarte apreciată încă de la prima iterație – FIFA 20, și sperăm că românii pasionați de fotbal și jocuri video vor purta cu mândrie acest echipament special, pe terenurile virtuale de joc.”, a spus Ionel Stănescu, Line Producer EA SPORTS FIFA, EA România.

Echipamentul va fi introdus în FIFA 22 Ultimate Team în data de 5 mai și va putea fi obținut de jucătorii din întreaga lume prin intermediul unui Squad Building Challenge, până pe 12 mai.

Zilele trecute, EA anunța faptul că începe să testeze funcția de cross platform în cel mai popular joc al său, lucru care va permite în sfârșit jucătorilor de pe console diferite să se înfrunte în meciuri directe. Suportul complet al acestei funcții este așteptat să sosească în 2023.

FIFA 22 este unul dintre cele mai importante upgrade-uri din ultimii ani pe care seria de simulator de fotbal le-a cunoscut. L-am jucat și noi și poți vedea un review detaliat, atât scris, cât și video.

Etichete: , , , ,