Sonos Ray este cel mai accesibil soundbar Sonos, la doar 279 dolari

Scris de | 12 mai, 2022
Sonos Ray este cel mai accesibil soundbar Sonos, la doar 279 dolari

Sonos şi-a extins gama de soundbar-uri cu modelul Ray, anunţat pe 11 mai 2022. El costă 279 de dolari, vine cu câteva compromisuri pentru a atinge acest preţ, dar nu unele majore, care să creeze vreun deal breaker. Aflaţi ce oferă mai jos.

Sonos începea să mai scadă preţul produselor sale odată cu boxa portabilă Sonos Roam din 2021, la 179 dolari. Ulterior sosea o versiune fără microfon la doar 159 dolari. Totuşi în segmentul soundbar, cel mai ieftin model era Beam la 449 dolari. Acum pragul se schimbă, odată cu sosirea lui Sonos Ray, cel mai accesibil soundbar al companiei. El începe să se vândă de pe 7 iunie, la 279 dolari, promiţând să ofere un upgrade semnificativ faţă de difuzoarele integrate de un televizor, inclusiv smart TV.

Ray se conectează la Wi-Fi şi promite suport pentru streaming de la o sumedenie de servicii populare. Puteţi grupa mai multe boxe Sonos împreună pentru playback multi-room şi să trimiteţi melodii spre ele prin AirPlay 2 şi Spotify Connect. Acest soundbar se poate conecta la televizor prin cablu optic, preluând semnalul audio de la TV. Puteţi conecta Ray alături de alte speakere Sonos pentru extra surround.

Pentru a ţine preţul sub 300 de dolari, Sonos a folosit conexiunea audio optică în loc de HDMI, având mai puţină lăţime de bandă audio decât Sonos Beam sau Arc. Ray poate totuşi decoda Stereo PCM, Dolby Digital şi DTS Digital Surround. Nu este compatibil cu Dolby Atmos, dar are Dolby Digital. Aduce totuşi port Ethernet, nu are microfon, iar pe partea acustică lucrurile sunt simple. Acest model are două midwoofere centrale, două tweetere, un sistem bass reflex şi 4 amplificatoare D class.

Difuzoarele sunt îndreptate spre zona din faţă. Designul e compact şi încape sub televizoarele cu picioare înalte.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,