Google Pixel Buds Pro sunt căştile premium de la Google, cu 31 ore de autonomie

Scris de | 13 mai, 2022
Google Pixel Buds Pro sunt căştile premium de la Google, cu 31 ore de autonomie

Google a prezentat la evenimentul I/O 2022 o pereche de căşti premium, modelul Google Pixel Buds Pro, care costă 199.99 dolari. E vorba despre o pereche de căşti in ear true wireless, disponibile pe 3 culori şi cu un toc mai mare decât media.

Pixel Buds Pro este prima pereche de căşti Google Pixel cu suport pentru anulare a zgomotului de fond, anulare activă evident. La interior se află un procesor audio hexa core, care foloseşte algoritmi specializaţi pentru a elimina zgomotul. Există şi o funcţie Silent Seal, care se adaptează la forma fiecărei urechi individuale pentru a anula şi mai eficient zgomotul. Căştile folosesc drivere de 11 mm, unele special create pentru Google.

Egalizatorul se va ocupa cu tuning audio în funcţie de volumul redării muzicale. Un egalizator cu 5 benzi va permite utilizatorului să personalizeze şi mai mult experienţa, pentru a îşi regla audiţia aşa cum doreşte. Pixel Buds Pro oferă şi mod Transparent, care îţi permite să auzi sunete vitale din jur, ca anunţuri de la aeroport sau gară. Sunt şi senzori de presiune, care măsoară presiunea din interiorul urechii şi o scade pentru a elimina acea senzaţie neplăcută din ureche.

Google va lansa printr-o actualizare oferită pe parcursul lui 2022 Spatial Audio pe căşti. Telefoanele Pixel compatibile şi conţinutul Spaţial Audio vor fi necesare pentru a pune la treaba această funcţie. Pixel Buds Pro au certificare IPX4 pentru rezistenţa la apă, iar tocul de transport e certificat IPX2. Microfoanele au beamforming, dar şi protecţii anti vânt. Acest dispozitiv are conexiune multi point, control tactil şi evident control prin Google Assistant.

Autonomia unei căşti este de 7 ore cu ANC şi 11 fără. Cu tot cu acea cutie de transport şi încărcare ajunge la 31 de ore (fără ANC). Produsul va sosi pe verde, portocaliu, albastru şi gri.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena