Serialul „Daredevil” revine, de această dată la Disney+

Scris de | 22 mai, 2022
Serialul „Daredevil” revine, de această dată la Disney+

Unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix a fost „Daredevil”, propulsând platforma de streaming spre rangul de gigant. Din păcate după 3 sezoane şi un spinoff, „The Defenders”, Netflix a oprit producţia. Ea ajunge totuşi la Disney+, dacă ne luăm după cele mai noi informaţii ajunse online.

Un nou serial „Daredevil” e în lucru la Disney+, iar cei de la Variety au aflat că Matt Corman şi Chris Ord vor fi scenarist şi respectiv producător. Aţi remarcat probabil că Daredevil, jucat tot de Charlie Cox a apărut în ultimul film „Spider-Man”, în vreme ce Vincent D’Onofrio a reluat rolul lui Kingpin, marele antagonist al lui „Man Without Fear”. Pe D’Onofrio l-am văzut drept Kingpin/Wilson Fisk recent în serialul „Hawkeye”.

Echipa Corman/Ord a creat şi serialul „Covert Affairs” pentru USA Network, cu Piper Perabo, pe care am apeciat-o în ultimul sezon „Billions”, dar şi Christopher Gorham. Recent duo-ul a lucrat şi la „The Enemy Within”, „The Brave” şi serialul CW „Containment”. Teoretic Daredevil era mort dacă ne luăm după finalul lui „Defenders”, dar ultimele evenimente din „Avengers” şi „Spider-Man No Way Home” ne arată că e încă viu totuşi.

Motivul pentru care în ultima vreme nu prea mai vedem seriale Marvel noi cu personaje clasice e faptul că a existat o clauză între Marvel şi Netflix care împiedică toate personajele apărute în producţii Netflix să apară în proiecte non Netflix timp de 2 ani după anulare. Disney, care deţine Marvel şi-a consolidat portofoliul şi acum trece la atac. Deja are serialul Moon Knight, îl are şi pe „Loki”, „Wanda-Vision” şi un prim trailer pentru „She-Hulk” a polarizat lumea în ultima săptămână.

Etichete: , , , ,

Sursa: Variety