Toate serialele Marvel dispar de pe Netflix la final de lună februarie

Scris de | 13 februarie, 2022
Toate serialele Marvel dispar de pe Netflix la final de lună februarie

Fanii serialelor Marvel primesc o veste proastă astăzi, când aflăm că aceste producţii vor fi scoase de pe Netflix la final de lună februarie. E vorba despre titluri precum Daredevil, Punisher, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones, în principiu toţi cei care fac parte din grupul Defenders.

Serialele au o „dată de expirare” de 28 februarie, conform celor apropiaţi de Netflix. Mutarea era de aşteptat, având în vedere că Disney+ vrea să găzduiască aceste producţii încă de când a cumpărat Marvel. Vestea a apărut atunci când utilizatorii Netflix din anumite ţări au obsevat avertizări în dreptul show-urilor în aplicaţiile lor, indicând 28 februarie ca ultima zi de vizionare. Reprezentaţi Netflix şi Disney, care au dorit să nu fie citaţi au confirmat pentru mari publicaţii tech că licenţa Netflix pentru serialele Marvel expiră la final de lună.

Mutarea se face exact după ce am aflat că o serie de personaje din serialele Netflix au început să apară în Marvel Cinemaic Universe. Spre exemplu în blockbuster-ul recent Spider-Man: No Way Home a apărut Daredevil, servind ca avocat pentru Peter Parker, jucat de acelaşi fermecător Charlie Cox. Între timp în serialul Hawkeye de pe Disney+ apare Kingpin, jucat de Vincent D’Onofrio, care a fost excelent în Daredevil..

Parteneriatul dintre Netflix şi Marvel începea în 2012 şi a generat hituri ca Daredevil, care debuta în 2015. În ultima vreme se tot vorbeşte despre revenirea lui Jon Bernthal în rol de Punisher, dar nu e nimic bătut în cuie. Deja în 2018 toate aceste seriale erau deja anulate, spre dezamăgirea fanilor. Încă aşteptăm să vedem ce s-a întâmplat cu Luke Cage şi dacă transformarea sa din personaj pozitiv în negativ s-a mai petrecut, dar şi dacă Daredevil şi-a înscenat moartea la final de Defenders sau nu alături de Elektra.

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon