Redmi Note 11 SE 5G este un telefon 5G de buget, cu preţ de doar 140 de euro

Scris de | 25 mai, 2022
Redmi Note 11 SE 5G este un telefon 5G de buget, cu preţ de doar 140 de euro

Xiaomi a anunţat o sumedenie de produse Redmi pe 24 mai, iar unul dintre cele mai accesibile este Redmi Note 11 SE 5G. Terminalul este unul entry level 5G, unul de buget şi care e de fapt un rebranding pentru POCO M3 Pro, care are deja ceva vechime pe piaţă.

Păstrează până şi acel design special al modulului foto, bine delimitat faţă de restul spatelui telefonului. La bord găsim un ecran de 6.5 inch Full HD+, un LCD cu refresh rate de 90 Hz. La interior se află un procesor MediaTek Dimensity 700, alături de 4 GB sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Primim şi o baterie de 5000 mAh, care se încarcă la 18W. Telefonul este disponibil pe nuanţele Shadow Black şi Space Blue, iar corpul său este fabricat din policarbonat.

Camera selfie are doar 8 megapixeli, iar în spate găsim o cameră triplă, cu senzor principal de 48 MP, împreună cu o cameră de 2 MP Macro şi una de 2 MP Bokeh. Evident, acest modul este limitat la filmare Full HD. De remarcat că originalul POCO avea 6 GB RAM, iar acum avem şi o versiune cu 8 GB. Partea bună e că primim şi slot microSD, Wi-Fi dual band şi cititor de amprente lateral, în butonul Power.

Finisajul metalic este arătos şi da o tuşă de eleganta acestui telefon de buget, care soseşte pe piaţa europeană la suma de 140 de euro. N-ar fi rău să vedem Android 12 şi MIUI 13 la bord, dar presimt că primim doar Android 11.

Etichete: , , ,