Call of Duty Modern Warfare 2 primeşte o dată de lansare şi personaje din joc sunt confirmate

Scris de | 26 mai, 2022
Call of Duty Modern Warfare 2 primeşte o dată de lansare şi personaje din joc sunt confirmate

Activision a anunţat în această săptămână data de lansare a noului joc din seria Call of Duty şi anume Call of Duty Modern Warfare 2. El va debuta pe 28 octombrie 2022 şi este o creaţie a celor de la Infinity Ward.

Task Force 141 revine, cu o echipă iconică de veterani printre care şi mult iubitul căpitan John Price, Simon „Ghost” Riley, John „Soap” MacTavish şi Kyle „Gaz” Garrick. Vom lua contact cu un personaj nou, colonelul forţelor speciale mexicane Alejandro Vargas. Activision a dezvăluit titlul şi logo-ul jocului în aprilie 2022, fără a oferi atunci prea multe detalii. Pe de altă parte la mijlocul lunii mai a scăpat pe web un video cu gameplay, dar calitatea clipului era foarte scăzută.

La început de iunie ar trebui să vedem nişte gameplay de la Activision totuşi. Campania din Modern Warfare 2 va avea povestea centrată în jurul luptei cu cartelurile traficante de droguri din Columbia. Povestea single player este o versiune mai dură a campaniei din Modern Warfare, jocul din 2019 şi vom avea multe lupte la distanţă scurtă şi decizii dificile de luat. Odată cu lansarea lui MW2 la toamnă va debuta în sfârşit şi o hartă nouă pentru Warzone.

Este de abia a treia hartă pentru popularul titlu battle royale, dar clar era nevoie de ea. Verdansk, harta de bază în Warzone era inspirată din Modern Warfare (2019), iar a doua hartă, Caldera îşi prelua asset-urile din Call of Duty Vanguard din 2021. Evident şi Warzone îşi va trage seva prin noua hartă din Modern Warfare 2. MW2 va aduce şi un mod de joc nou, hibrid între PvP şi PvE, similar cu Hazard Zone din Battlefield 2042.

Etichete: , , , , ,

Sursa: videogameschronicle