Activision confirmă sosirea lui Call of Duty Warzone pe mobile

Scris de | 12 martie, 2022
Activision confirmă sosirea lui Call of Duty Warzone pe mobile

În vreme ce Diablo Immortal pare o Fată Morgana când vine vorba de lansare, se pare că avem şanse mai mari să jucăm Call of Duty Warzone pe mobil în curând. Ceea ce era zvon cu 2 zile în urmă a devenit certitudine ieri, atunci când Activision a confirmat zvonul.

Call of Duty Warzone Mobile există şi Activision a făcut o postare pe Twitter despre asta. Deocamdată e în faza de „work in progress” şi Activision a pus la dispoziţie joburi în această zonă. Greu de crezut că avem Call of Duty Mobile pe smartphone-urile noastre de abia din 2019. Aveam senzaţia că jocul e de când lumea, mai ales că a sărit de suta de milioane de instalări, iar Sony a organizat şi un concurs cu premii generoase acum 2 ani prin ramura Xperia.

Orientarea spre mobile nu este o coincidenţă, deoarece Blizzard a anunţat atât Diablo Immortal (mai ţine cineva minte, „Do you guys not have phones”?), apoi a anunţat la începutul acestui an şi Warcraft pentru mobil. Problema e că acum Activision-Blizzard ţine de Microsoft, care a făcut praf Forza Horizon pe mobil. Puţine companii au reuşit să ia un hit de pe consolă şi să îl aducă pe mobil convertindu-l tot în hit.

Apex Legends se tot chinuie cu soft launch-uri să ajungă pe telefon şi am auzit că şi Valorant ar urma aceeaşi rută. Fortnite e un succes totuşi.PUBG New State cum a apărut aşa a şi dispărut de pe radarele noastre şi nu pare a fi la fel de bine primit ca primul PUBG pe mobil. Mai e loc şi pentru Warzone pe mobil acum? Şi oare care îi vor fi cerinţele?

Etichete: , , , ,

Sursa: Polygon