Prototipul lui Google Pixel 7 se vinde deja pe eBay

Google începe să devină de-a dreptul nesăbuită cu prototipurile de dispozitive Pixel. După ce un Pixel Watch (prototip) a fost uitat într-un restaurant, acum şi un prototip de Google Pixel 7 a apărut pe eBay. Listarea de pe eBay prezintă telefonul în faza de prototip şi a apărut pe subreddit-ul Pixel, fiind apoi dată jos postarea.

Ce e drept vânzătorul a fost destul de misterios… Vedem imagini cu o zonă frontală leită cu cea a lui Pixel 6, cu tot cu orificiul pentru camera selfie. Protuberanţa camerei din spate e similară cu cea de la Pixel 6 şi include doi senzori. Adevărata scăpare în scăpare, pentru un Inception total este reflexia din imaginea respectivă, din spatele telefonului în care apare… un Pixel 7 Pro. Aparent cel care vinde prototipul pe eBay a folosit un Pixel 7 Pro pentru a poza Pixel 7 pe care îl vinde.

Descrierea menţionează Android 13 şi aplicaţii în faza de dezvoltare, 128 GB stocare şi 8 GB RAM. Nu oferă „garanţii de nici un fel”, iar livrarea se face din Texas, localitatea McKinney. Miroase a scrisoare de „cease and desist” de la Google, poate şi a proces. Sau poate un artificiu de marketing de la Google? Ne amintim cu toţii de scandalul uriaş al lui iPhone 4 uitat în bar acum un deceniu.

Pixel 7 a fost aproape anunţat la Google I/O 2022 în această lună, subiectul unui teaser foarte vag. Va sosi în octombrie cu procesor Google Tensor de generaţie nouă şi fără upgrade-uri mari ale camerei, ecranului, design-ului. Ecranul de pe Pixel 7 ar fi un AMOLED cu rezoluţie de 2400 x 1080 pxieli şi cu refresh rate de 90 Hz. Ceva îmi spune că vom mai vedea scăpări în următoarele săptămâni.