Google Pixel Watch anunţat la Google I/O 2022, cu tehnologie Fitbit, wearOS 3.0

Scris de | 12 mai, 2022
Google Pixel Watch anunţat la Google I/O 2022, cu tehnologie Fitbit, wearOS 3.0

La Google I/O 2022, Google a avut o sumedenie de lucruri de anunţat, de la un telefon midrange Pixel 6a, până la o pereche de căşti Pixel Buds Pro şi primul ceas Google, Pixel Watch. Google Pixel Watch se va lansa la toamnă alături de telefonul Pixel 7, iar detalii despre el aflaţi mai jos.

Trebuie spus din capul locului că Google nu a dezvăluit specificaţii tehnice clare pentru produs, ci a preferat să ţină lucrurile la nivel de teaser. Avem de-a face cu un ceas cu cadran curbat şi combat spre exterior. Corpul e fabricat din oţel inoxidabil şi integrează un buton Crown rotativ pe lateral, cu feedback tactil. Există şi un al doilea buton deasupra sa, iar purtabilul se laudă cu un sistem proprietar de înlocuire a curelei, fără rival pe piaţă.

Google Pixel Watch suportă comenzi date prin Google Assistant şi plăţi prin Google Pay. wearOS 3.0 apare aici într-o nouă variantă, care include o navigare mai fluidă şi notificări mai inteligente. Google se foloseşte de achiziţia Fitbit pentru a integra extra funcţii de fitness aici. Veţi vedea informaţii în plus despre minutele de activitate, statistici, ţinte de fitness şi altele.

Ceasul va măsura constant ritmul cardiac şi va monitoriza somnul. Există şi o funcţie Emergency SOS, care anunţă contactele apropiate dacă detectează o problemă cu ritmul cardiac sau o căzătură. Vom avea şi o sumedenie de watch face-uri personalizabile şi inspirate de Fitbit la nivel de „complications”. Atenţie totuşi: Pixel Watch nu e compatibil cu iPhone-urile.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget