Xiaomi a lansat televizoare 4K ieftine cu Amazon Fire TV integrat

Scris de | 2 iunie, 2022
Xiaomi a lansat televizoare 4K ieftine cu Amazon Fire TV integrat

Xiaomi şi-a asumat în mod interesant un risc atunci când a ales Amazon Fire TV ca integrare cu noile sale televizor, în loc de Google TV. Compania chineză a anunţat o serie de noi televizoare 4K, cu preţ atractiv şi care vor sosi în Europa pe parcursul verii.

Seria este Xiaomi TV F2 şi vine în 3 variante de diagonală: 43 inch, 50 inch şi 55 inch. Primul costă 399 de euro, al doilea costă 449 de euro şi al treilea 500 de euro. Toate 3 sunt modele 4K şi vin cu 4 conectori HDMI 2.1, suport VLLM şi DTS Virtual:X, Dolby Audio şi DTS-HD pe partea acustică. Deoarece au Fire TV la bord, televizoarele din Seria F2 vin cu toate aplicaţiile principale de streaming, de la Amazon Prime Video, la Netflix şi Disney+.

TV-urile se pot controla prin comandă vocală via Amazon Alexa şi veţi putea să daţi acele comenzi direct în telecomanda oferită la pachet. Există şi suport Apple AirPlay. Aceste noi modele de televizoare oferă suport pentru refresh rate de 60 Hz cu tehnologie MEMC, pentru o redare mai realistă a imaginilor în mişcare. Homescreen-ul este customizabil şi poate afişa mii de opţiuni de divertisment.

Lista de specificaţii include şi suport HDR10 şi acoperire a 90% din spaţiul de culoare DCI-P3. Bifează şi culori 10 bit şi la interiorul TV-urilor se află un procesor MediaTek MT9020 cu 4 nuclee Cortex-A55, GPU Mali-G52-MP2 şi 2 GB RAM. Există şi 16 GB stocare, dar şi modul ALLM (Auto Low Latency Mode). Pe partea acustică avem două difuzoare de 12W.

Etichete: , , ,

Sursa: whathifi