Garmin anunţă ceasurile Forerunner 955, cu încărcare solară şi Forerunner 255, cu mod Triatlon

Scris de | 3 iunie, 2022
Garmin anunţă ceasurile Forerunner 955, cu încărcare solară şi Forerunner 255, cu mod Triatlon

Garmin a prezentat la început de iunie colecţia sa de vară de ceasuri Forerunner. E vorba despre modelul cu încărcare solară Forerunner 955, dar şi de Forerunner 255, care permite o localizare multi GPS foarte precisă. Ce ne rezervă purtabilele aflaţi mai jos.

Garmin Forerunner 955 vine cu încărcare solară, lucru văzut şi pe Garmin fenix 6 şi fenix 7 deja. Panoul solar e integrat în cadranul de 46 mm şi se încarcă în bătaia soarelui. Există şi o funcţie de antrenament care nu e disponibilă pe fenix-uri. Calculează timpul petrecut dormind, timpul de recuperare, variaţiile de puls şi nivelul de stres, iar la final ai un scor care îţi arată ce beneficii ai când te antrenezi.

În rest primim localizare GPS avansată, Bluetooth, stocare de muzică, barometru, altimetru, NFC pentru plăţi contactless. Autonomia sa ajunge la 14 zile cu mod normal de utilizare sau 30 ore cu GPS activat. Ecranul de 1.3 inch oferit aici este lizibil în bătaia soarelui, iar corpul e certificat 5 ATM. Avem parte şi de monitorizare a pulsului, somnului, stresului, dar şi mod Triatlon. Porneşte de la 1733 lei.

Garmin Forerunner 255 este un pic mai uşor. El vine în două variante: una de 41 mm şi una de 46 mm, iar el va permite purtătorului să descarce muzica din Spotify şi apoi să o asculte la perechea de căşti conectată via Bluetooth la ceas. Astfel nu mai trebuie să iei telefonul cu tine. Ca punct principal de atracţie avem conectivitatea multi band GPS, care foloseşte sateliţii L1 şi L5. Asta te poate detecta inclusiv în zonele dificile, precum un canion.

Există şi o monitorizare a activităţii fizice la nivel de triatlon, o funcţie apreciată de cei care vor o sesiune mai complexă de antrenament, dar nu vor să plătească în plus pe un ceas mai scump. Produsul porneşte de la 1733 lei, fie că ai optat pentru versiunea de 41 sau 46 mm. Stocarea extra pentru muzică apare abia pe o versiune separa, Forerunner 255 Music, cu preţ de 1980 lei.

Etichete: , , , , , ,