OnePlus 10T apare în primele fotografii şi extinde modulul camerei de la OnePlus 10 Pro

Scris de | 14 iunie, 2022
OnePlus 10T apare în primele fotografii şi extinde modulul camerei de la OnePlus 10 Pro

Dacă un OnePlus 10 Ultra nu părem să primim prea curând, se pare că un OnePlus 10T ar putea fi totuşi în cărţi. Asta cel puţin judecând după cea mai nouă scăpare, care ne aduce fotografii cu produsul, sau mai bine zis randări ale sale.

OnePlus e gata să revină la ideea unui „flagship de toamnă” şi va lăsa baltă ideea unui OnePlus 10 Ultra sau OnePlus 10T Pro, se pare. Zvonacul Yogesh Brar a publicat fotografii cu produsul, iar acest OnePlus 10T pare a extinde modulul camerei principale de pe OnePlus 10 Pro pe toată lăţimea noului terminal. Se păstrează blitzul inel şi cei 3 senzori foto. Nu avem dimensiuni exacte, dar ştim că ecranul are o diagonală de 6.7 inch, mai mare decât a telefoanelor cu „T” în nume până acum, lansate de OnePlus.

E la egalitate cu OnePlus 10 Pro în diagonală, dar se va mulţumi cu o rezoluţie Full HD+. Flagshipul expus la MWC 2022 avea un ecran 2K, cu refresh rate de 120 Hz. Se produce şi un upgrade la capitolul viteză de încărcare. Acolo unde OnePlus 10 Pro oferea 80W, aici primim 150W, dar se micşorează capacitatea bateriei (4800 mAh faţă de 5000 mAh). Sursa afirmă şi că încărcarea wireless nu ar fi în cărţi pentru acest model şi ne întrebam dacă are legătură cu materialul din care e fabricat spatele.

Avem detalii şi despre camere: 50 MP principală cu OIS şi filmare 4K la 60 FPS, 16 MP ultrawide şi 2 MP Macro. Şi de această dată OnePlus da skip unei camere telephoto. Mai primim şi un modul Macro de 2 megapixeli. Preţul lui OnePlus 10T ar urma să fie în jurul a 900 de euro şi debutul va avea loc în iulie.

Etichete: , , ,

Sursa: onsitego