Sennheiser oferă detalii despre căştile Momentum 4: autonomie de 60 ore, lansare în august

Scris de | 16 iunie, 2022
Sennheiser oferă detalii despre căştile Momentum 4: autonomie de 60 ore, lansare în august

Sennheiser Momentum 3 a fost una dintre căştile midrange cele mai apreciate, atât de public, cât şi de critici. Aşteptam deja un succesor cu nerăbdare de 2 ani, iar acum acesta apare: Sennheiser Momentum 4 a fost confirmat şi primeşte primele teasere.

Pentru început Sennheiser oferă un teaser pentru o autonomie extinsă şi anulare a zgomotului superioară. Căştile vor rămâne unele over-ear, iar Sennheiser e gata să ne ofere un nou hit la 3 ani de la sosirea lui Momentum 3. Ni se mai promite şi un design mai uşor şi compact, cu perne pentru urechi mai confortabile şi acoperite cu imitaţie de piele. Vedem şi în imaginea teaser că aceste căşti sunt acoperite şi cu material textil într-o altă versiune.

E un material similar cu cel folosit pentru husa lui Momentum True Wireless 3. Balamalele rotative au un nou aranjament, în zona de conexiune a benzii ce trece peste cap şi a cupelor. E probabil să primim un mecanism ratababil mai degrabă decât un mecanism din oţel inoxidabil culisant. Teaserele vorbesc despre o autonomie de 60 ore, asta în condiţiile în care Momentum 3 oferă doar 17 ore.

Fiecare cupă găzduieşte un driver dinamic de 42 mm, care a fost repoziţionat pentru un soundstrage superior. Sistemul de captare a vocii este de asemenea upgradat, pentru apeluri mai clare. Ne aşteptăm la un preţ în jurul a 400 de euro, ca la predecesor.

Etichete: , , , ,

Sursa: Tomsguide