Fossil Gen 6 Hybrid a debutat: ceas inteligent cu autonomie de 2 săptămâni

Scris de | 27 iunie, 2022
Fossil Gen 6 Hybrid a debutat: ceas inteligent cu autonomie de 2 săptămâni

Fossil a intrat un pic mai târziu în segmentul ceasurilor inteligente, dar a compensat, prin lansarea unor produse atractive, care îmbină designul epocii analogice cu funcţii smart. Astăzi a anunţat un nou astfel de model, Fossil Gen 6 Hybrid, care are o autonomie generoasă.

El adoptă elemente din designul predecesorului, plusează la capitolul dotări hardware şi va fi disponibil în două versiuni: Machine, de 45 mm şi Stella de 40.5 mm. Prima e pentru publicul masculin şi a doua pentru cel feminin. Modelul pentru bărbaţi vine cu cadran de 45 mm şi are o muchie cu textură în relief. Este disponibil pe negru, gri sau argintiu şi este compatibil cu curele de 24 mm în variante de curea metalică, din piele sau din silicon.

Versiunea Stella vine pe auriu rose sau argintiu şi are curea de 18 mm. Pe lângă autonomia de 2 săptămâni, avem şi trăsătura clasică de design Fossil, adică acele braţe fizice care indică ora. Apare astfel un smartwatch hibrid, unul care monitorizează sănătatea, prin indici legaţi de somn, pedometru, puls şi tracking al oxigenării sângelui (SpO2). Sunt şi watch face-uri custom, afişaj notificări, microfon cu suport pentru comenzi via Amazon Alexa, iar arma secretă pentru autonomia extinsă este aici un ecran E-Ink.

Interfaţa a fost actualizată pentru a fi mai bine adaptată la designul circular, iar aplicaţia companion de pe iOS şi Android a fost la rândul său regândită, pentru a ţine metricii legaţi de sănătate la îndemână. Produsul se vinde chiar de azi pe Fossil.com de la 229 de dolari. Pentru încă 20 de dolari primiţi curea metalică.

Etichete: , , , ,

Sursa: Android Police