Electronic Arts ar putea prezenta FIFA 23, noul NFS şi noul joc Skate în iulie 2022

Scris de | 28 iunie, 2022
Electronic Arts ar putea prezenta FIFA 23, noul NFS şi noul joc Skate în iulie 2022

În lipsa unui E3, marile companii producătoare de jocuri au propriile show-uri de prezentare pentru titlurile lor mari. Am văzut recent un Bethesda Showcase, câte un State of Play de la Sony, iar Ubisoft şi Activision/Blizzard mai au câte o zvâcnire. EA ar pregăti de asemenea ceva de magnitudine mare, urmând a dezvălui titluri flagship în iulie.

Informaţia vine de la zvonacul Tom Henderson, care pare convins că EA ne va aduce teasere şi prezentări pentru 3 mari proiecte în iulie: FIFA 23, un nou joc Need for Speed şi un nou joc Skate. După revirimentul lui Tony Hawk din ultimii ani, e lesne de înţeles nevoia unui nou Skate, mai precis un Skate 4. Skate 3 a sosit în 2010.

Zvonurile despre un NFS nou circulă de asemenea de ceva vreme pe web. Aparent vom vedea o schimbare stil vizual, cu o orientare mai aproape de anime combinat cu grafică fotorealistă. Detaliile indică şi faptul că vom vedea un design de personaje în stilul seriei TV Boondocks difuzată între 2005 şi 2014. Jocul va primi şi Meetups, cu zone în care gamerii se pot întâlni pe harta pentru a porni curse. Una dintre hărţi are un tren uriaş care trece prin fundal pe măsură ce te întreci. Numele NFS: Unbound ar fi în cărţi.

FIFA 23 ar trebui să fie ultimul joc din seria „FIFA”, deoarece licenţierea acestui nume expira pentru EA şi nu a fost înnoită. De acum încolo franciza se va numi „EA Sports FC”. Deşi dispare numele FIFA, publisherul şi-a asigurat peste 300 de licenţe pentru franciza EA Sports FC. Gurile rele spun că viitoarele jocuri FIFA vor fi gratuite şi doldora de IAP-uri şi „battle pass-uri”, ca să le numim aşa.

Etichete: , , , , ,

Sursa: exputer.com