KIDS Fest, cel mai cool festival pentru copii, se desfășoară pe 2 și 3 iulie 2022 (P)

Scris de | 30 iunie, 2022
KIDS Fest, cel mai cool festival pentru copii, se desfășoară pe 2 și 3 iulie 2022 (P)

Kids Fest este festivalul în care copiii găsesc cele mai cool și creative activități – exact pe gustul lor, în timp ce voi, părinții, aveți propriile opțiuni pentru o distracție „ca pe vremuri”. Cu 10 zone de experiențe pline de energie și distracție, Kids Fest își propune să îi introducă pe cei mici și pe cei mari într-o lume FUNtastică și plină de aventură!

Iată doar câteva dintre activitățile pe care le poți explora la Kids Fest:

1. Skate park-ul este zona în care cei mai cool dintre cei mai cool sunt așteptați să ne arate ce știu. PS: pregătește-te pentru competiții și aplauze, căci noi pregătim surprize la skate park.

2. Terenul de baschet aduce muuultăenergie și și mai multe încurajări de pemargine! Te așteptăm cu întreaga echipă pentru un meci de zile mari.

3. Cele mai frumoase povești pentru copiiau un carusel în decor. Asta găsești și la Kids Fest! Și numai! Pentru cei mai mici dintre vizitatori avem pregătită o zonă cu piscină cu bile, trambuline și fel de fel de jocuri care să-i țină ”în priză” cât e ziua de lungă.

4. Pentru micii Picasso în devenire, am pregătit ateliere de pictură și multă inspirație direct din natură! De culori și pensule ne ocupăm noi, tu vino doar cu talentul.

5. La atelierele de olărit îți poți pune imaginația la încercare pentru a crea propriul vas unic, așa cum îți imaginezi!

6. Adulții au la dispoziție o zonă special amenajată cu soft DJ moments și băuturi reci care țin
căldura la distanță. Repetă după noi, R-E-L-A-X-A-R-E!

7. Adrenalina atinge cote înalte – la propriu – la peretele de cățărări și la tiroliene. Aici se numără curajoșii și se înving fricile, iar noi asigurăm supervizare profesională dacă tu ai rămas încă la punctul anterior.

8. Nu se numește festival dacă nu ai de unde să alegi dintre gustările și mesele specifice. În zona de Food Court invităm pofticioșii la deliciile…festivaliere.

9. În zona de shopping am pregătit o altă alternativă a relaxării. Nu îți face griji pentru card sau cash, deoarece Kids Fest este cashless!

În plus, surprizele nu se opresc aici! În „lumina reflectoarelor”, pe scenă sau în super „show off moments” îți prezentăm și Teatru Stela Popescu: Lampio și Revolta Poveștilor, Show cu experimente, Spectacol de magie, Show interactiv cu baloane de săpun, Spectacol Balet, Dans cu Școala Cobo, Spectacol de acrobație!

Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial https://www.kidsfestro.ro

Etichete: , , , ,