OnePlus 10T va debuta pe 3 august, alături de OxygenOS 13

Scris de | 21 iulie, 2022
OnePlus 10T va debuta pe 3 august, alături de OxygenOS 13

OnePlus a anunţat oficial că va prezenta pe 3 august telefonul OnePlus 10T, alături de OxygenOS 13. Evenimentul va avea loc la New York, în Gotham Hall, iar norocoşii pot cumpăra deja bilete la el şi să primească tot soiul de cadouri, precum căşti OnePlus Nord.

OnePlus 10T va sosi sub sloganul „Evolve Beyond Speed”, iar principalul upgrade faţă de 10 Pro este cel de viteză, mulţumită noului procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Şi designul va fi uşor modificat faţă de flagshipul lansat la începutul acestui an. Spre exemplu modulul camerei nu va mai fi perfect aliniat cu rama telefonului. Rama metalică va fi înlocuită cu una din plastic, iar butonul Mute/ Alert va lipsi.

Am aflat din leak-uri trecute că acest nou venit va păstra acelaşi ecran de 6.7 inch ca şi OnePlus 10 Pro, doar că va scădea rezoluţia de la QHD+ la Full HD+. Vom mai primi şi încărcare la 150W în loc de 80W, iar camera principală va fi una cu senzor de 50 MP cu stabilizare optică, alături de o cameră ultrawide de 16 MP şi nu vom avea deloc camera telephoto la bord. Bateria scade în capacitate de la 5000 mAh la 4800 mAh. Telefonul va fi disponibil pe negru sau verde.

Mai impresionant sună faptul că vom primi până la 16 GB RAM LPDDR5 la bord şi 512 GB stocare UFS 3.1.

OxygenOS 13 e aşteptat să aducă îmbunătăţiri la capitole precum gaming, conectivitate şi customizare, dar sunt şanse mari să rămână tot cu Android 12 ca schelet şi să nu treacă la Android 13. În mod inedit va sosi întâi pe OnePlus 10 Pro, iar ulterior va ajunge pe OnePlus 10T.

Etichete: , ,

Sursa: Gizmochina