OnePlus 10T are detaliile camerei dezvăluite înaintea lansării de pe 3 august

Scris de | 23 iulie, 2022
OnePlus 10T are detaliile camerei dezvăluite înaintea lansării de pe 3 august

OnePlus a confirmat deja că are planuri pe 3 august şi anume dezvăluirea lui OxygenOS 13, dar şi a lui OnePlus 10T. Am avut parte de teasere, inclusiv unul detaliat pentru noul OxygenOS. Acum avem parte şi de o scăpare care face lumină cu privire la camera lui OnePlus 10T, despre care nu prea ştiam mare lucru.

Sursa care a pus mâna pe aceste informaţii dezvăluie faptul că OnePlus 10T 5G va veni cu o cameră triplă în spate, cu senzor principal de 50 MP Sony IMX 766. Senzorul măsoară 1/1.56 inch şi suportă atât stabilizare electronică, cât şi optică. Pe lângă camera principală 10T 5G va primi şi o cameră ultrawide cu unghi de 119.9 grade, dar şi o cameră Macro. Se zvoneşte că senzorul ultrawide are 16 MP, iar cel Macro 2 MP.

Mi se pare inedit că acest telefon pierde certificarea şi branding-ul Hasselblad, inaugurat de seria OnePlus 9 anul trecut. Va veni în schimb cu ceva numit ICE (Image Clarity Engine), cu un algoritm actualizat, care îi permite telefonului să facă fotografii mai rapid şi cu detalii mai ample. În rest specificaţiile ar trebui să fie la fel cu ce a scăpat până acum: ecran AMOLED E4 de 6.7 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi tehnologie LTPO, dar şi cu refresh rate de 120 Hz, plus un orificiu decupat în ecran pentru camera selfie.

Dispozitivul are un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, până la 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Aduce şi o baterie de 4800 mAh cu încărcare la 150W, un upgrade binevenit de la cei 80W de la OnePlus 10 Pro, câtă vreme nu apare uzura bateriei mai rapid. În mod inedit nu acest telefon va rula OxygenOS 13 primul, ci OnePlus 10 Pro.

Etichete: , , , ,