Huawei Mate 50 va sosi în septembrie cu procesor Kirin 9000S la bord

Scris de | 30 iulie, 2022
Huawei Mate 50 va sosi în septembrie cu procesor Kirin 9000S la bord

Se pare că nu doar Honor are planuri mari pentru luna septembrie, ci şi Huawei. Huawei va lansa în sfârşit succesorul lui Huawei Mate 40 Pro la început de toamnă a anului 2020 şi vom vedea seria Mate 50 debutând cu un procesor Kirin la interior. Detalii găsiţi mai jos.

Huawei Mate 40 Pro a debutat în toamna lui 2020, într-o perioadă tulbure pentru Huawei. Scandalul cu interdicţia impusă de SUA era încă proaspăt şi telefonul a fost afectat de lipsa de cipuri. După o pauză de 2 ani vom avea din nou un Mate în septembrie, iar Huawei Mate 50 ar urma să vină cu un procesor Kirin 9000S la interior. Sunt şanse mari ca terminalul să ruleze HarmonyOS 3.0, sistemul de operare prezentat de Huawei pe 27 iulie. Seria nouă de telefoane va include un model Huawei Mate 50, un Mate 50 Pro şi un Mate 50 RS.

Toate telefoanele vor avea la interior noul procesor Kirin 9000S, unul care se va mulţumi totuşi doar cu conectivitate 4G. Zvonacul Digital Chat Station a pus mâna şi pe o randare a modelelor din serie, pe care le vedeţi mai sus. E vorba despre Huawei Mate 50 şi Mate 50 Pro. A se remarca modulul circular moştenit de la Mate 40 Pro pentru cameră, doar că acum parcă mai discret, mai puţin protuberant. Mate 50 va sosi cu un orificiu centrat în ecran pentru camera selfie, în vreme ce modelul Pro va veni cu un breton, primind un senzor IR pentru deblocare prin scanare facială.

Încă nu ştim cum stăm la capitolul foto, dar denumirea XMAGE a fost certificata de Huawei în relaţie cu aceste produse. Ne aşteptam la captura low light avansată, Face Tracking la un nou nivel, stabilizare optică de top, senzor pentru spectru de culoare.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena