Razer lansează DeathAdder V3 Pro, un mouse de doar 63 de grame și senzor optic 30K

Scris de | 12 august, 2022
Razer lansează DeathAdder V3 Pro, un mouse de doar 63 de grame și senzor optic 30K

Razer a anunțat Razer DeathAdder V3 Pro, cel mai nou model din gama de mouse-uri DeathAdder. Acesta propune o formă ușor modificată, noul design incluzând caneluri confortabile care asigură un suport îmbunătățit pentru mâini și o priză mai precisă, asigurând un grad sporit de confort și de control. Rotița de scroll, butoanele și suportul palmei au fost elevate, iar mouse-ul este disponibil acum pe negru și pe alb, cu o greutate de 63, respectiv 64 de grame.

La fel de fiabil ca modelele anterioare deja familiare, noul DeathAdder V3 Pro este cu mai bine de 25% mai ușor decât predecesorul său, având o durată de funcționare pe baterie de până la 90 de ore și un proces de încărcare rapid prin portul USB Type C, folosind cablul Razer Speedflex inclus.

Mouse-ul se bazează pe senzorul optic Razer Focus Pro 30K care oferă o acuratețe a rezoluției de 99.8% și folosește mai multe funcții AI precum Smart Tracking, Motion Sync sau Asymmetric Cut-off. Noul mouse mai este echipat și cu Razer Optical Mouse Switches Gen-3, care se asigură că nu vor exista probleme de dublu-clic neintenționat sau debounce delay și care sunt certificate până la 90 de milioane de acționări. 

HyperPolling Wireless Dongle

Lansat pe 22 iulie, Razer HyperPolling Wireless Dongle este primul dongle de mouse wireless capabil să atingă un polling rate real de 4000Hz. Instalat pe birou, pentru a asigura un semnal wireless neobstrucționat, dongle-ul este capabil să schimbe în mod automat între diferitele rate de polling. Compatibil atât cu DeathAdder V3 Pro, cât și cu Viper V2 Pro, dar și cu viitoarele modele ce vor fi lansate de companie, HyperPolling Wireless Dongle este gestionat prin Razer Synapse, care permite crearea de profiluri de utilizator bazate pe diferite setări de performanță. 

Razer DeathAdder V3 Pro este deja disponibil pe site-ul Razer și în oferta magazinelor partenere autorizate, la prețul de 159,99 de euro. Razer HyperPolling Wireless Dongle este de asemenea deja disponibil pe site-ul Razer și în magazinele RazerStore și în oferta magazinelor partenere, la prețul de 34,99 de euro. Cele două sunt disponibile și într-un bundle de 177,50 euro.

Etichete: , , , , , ,