Razer lansează un nou mouse pentru esports, Viper V2 Pro

Scris de | 11 mai, 2022
Razer lansează un nou mouse pentru esports, Viper V2 Pro

Razer a anunțat lansarea lui Viper V2 Pro, un mouse dedicat gamingului competitiv, cu greutate redusă și echipat cu cele mai noi inovații ale companiei. Dezvoltat cu ajutorul jucătorilor profesioniști, noul Viper V2 Pro este cu 20% mai ușor decât Viper Ultimate și folosește generația nouă de switch-uri optice, având durata de funcționare îmbunătățită și un nou senzor optic Focus Pro 30K.

“Cred că acest mouse a fost construit pentru mine,” a declarat Jimmy „Marved” Nguyen, unul din jucătorii profesioniști de VALORANT din echipa OpTic Gaming. “Forma și greutatea se simt perfecte pentru mâna mea, de parcă ar fi o extensie naturală a corpului. Nu am mai întâlnit nimic care să fie măcar asemănător.”

În timp ce folosea prototipul celei mai noi iterații a mouse-ului Viper, Marved a stabilit un nou record pentru cele mai multe puncte în cadrul 2022 VALORANT Champions Tour (VCT) cu 35 de oponenți eliminați, fiind votat MVP-ul din marea finală. OpTic Gaming a ocupat locul întâi în cadrul turneului, incluzând noul mouse Viper în istoria VALORANT încă dinaintea debutului oficial a dispozitivului.

Noul senzor optic Focus Pro 30K dezvoltat de Razer își face debutul cu ocazia lansării mouse-ului Viper V2 Pro, având o acuratețe a rezoluției de 99.8%. Noul senzor este echipat cu funcționalități de AI precum Smart Tracking, Motion Sync și Asymmetric Cut-off pentru a asigura performanța de top indiferent de situație. Funcția de Asymmetric Cut-off a fost îmbunătățită și oferă un control mult mai fin, cu 26 de niveluri de ajustare a înălțimii, spre deosebire de cele 3 niveluri oferite de versiunea anterioară. Această gamă mai largă de opțiuni le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și configura distanțele de lift-off și landing în funcție de stilul lor de joc.

Oferind un plus de feedback tactil și o fiabilitate mai mare ca oricând în ceea ce privește numărul de acționări ale butoanelor, Viper V2 Pro dispune de cea de-a treia generație a switch-urilor optice pentru mouse de la Razer, ceea ce garantează că nu vor exista probleme de dublu-clic neintenționat sau debounce delay. Noile switch-uri sunt garantate pentru până la 90 de milioane de acționări, crescând durata de funcționare a dispozitivului cu până la 25% față de switch-urile folosite în generația anterioară.

Noul Viper V2 Pro poate fi încărcat prin USB-C și include un buton de ajustare a nivelului de DPI ce poate fi utilizat oricând, fără să fie nevoie ca utilizatorul să intre în aplicația de configurare. În pachet sunt incluse și benzi aderente suplimentare, tăiate pe forma părților laterale ale lui Viper V2 Pro, alături de un cablu de încărcare Razer Speedflex și de un prelungitor USB ce facilitează poziționarea dongle-ului HyperSpeed de 2.4GHz cât mai aproape de birou.

Razer Viper V2 Pro este disponibil deja pe site-ul Razer, la un preț de 159,99 de euro.

Etichete: , , , , ,