Un nou joc Lord of The Rings, creat cu studioul din spatele efectelor vizuale ale filmelor, se află în producție

Scris de | 16 august, 2022
Un nou joc Lord of The Rings, creat cu studioul din spatele efectelor vizuale ale filmelor, se află în producție

Private Division a anunțat că un nou joc bazat pe universul Lord of the Rings se află în producție, titlul fiind realizat în colaborare cu Weta Workshop. Acesta este cel mai nou dintr-o serie de jocuri legate de universul lui Tolkien care au fost deja anunțate sau urmează chiar să fie lansate, precum Lord of the Rings: Gollum.

Ce este special aici însă este faptul că partenerul celor de la Private Division pentru proiect, Weta Workshop, este cunoscut pentru munca sa pe marele ecran, acolo unde s-a ocupat chiar de efectele speciale ale trilogiei Lord of the Rings, fiind implicat însă și în alte pelicule impresionante, precum Avatar al lui James Cameron sau Dune, al lui Denis Villeneuve. Compania a format recent și o divizie de jocuri interactive, pe care o va folosi în realizarea acestui parteneriat cu Private Division.

„Numele Lord of the Rings este o casă pentru atât de multe povești remarcabile” remarcă Michael Worosz, chief strategy officer pentru Take-Two Interactive și șeful Private Division. „Nicio entitate nu este mai bine echipată pentru a crea o experiență de gaming diferită și nouă în Middle-Earth decât echipa de la Weta Workshop” a continuat acesta.

Deși nu a fost anunțată o dată oficială pentru joc, Private Division arată într-un comunicat că se așteaptă ca acesta să fie gata în timpul anului fiscal 2024. Și Lord of the Rings: Gollum, care era așteptat să se lanseze pe 1 septembrie în acest an, a primit o amânare pentru a „se ridica la nivelul așteptărilor jucătorilor”.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: A Lord of the Rings game is in the works from the studio that created the films’ VFX