Avatar se reîntoarce în cinema în septembrie, dar dispare de pe Disney Plus

Scris de | 24 august, 2022
Avatar se reîntoarce în cinema în septembrie, dar dispare de pe Disney Plus

Avatar: The Way of Water este programat să fie lansat în decembrie, dar deja a apărut o problema destul de majoră: este continuarea unui film care s-a lansat acum 13 ani, iar mulți dintre noia abia își mai amintesc ce s-a întâmplat în primul film Avatar și ar putea exista multă confuzie dacă personajele încep să vorbească despre unobtanium, Toruks sau RDA.

Cu toate acestea, James Cameron și echipajul au venit cu o soluție: relansarea primului Avatar în cinematografe. Potrivit unui trailer relansat marți, filmul din 2009 revine în cinematografe timp de două săptămâni începând cu 23 septembrie și va fi dizuzat în toate formatele, inclusiv IMAX, 4K/HDR și desigur, 3D.

Inclusiv în România filmul are programată relansarea pentru 23 septembrie, iar informații despre disponibilitate se găsesc deja pe site-ul Cinemacity.ro.

Totodată, Disney a eliminat Aavatar din serviciul său d streaming Disney Plus, dar sursele spun că va aparea din nou pe platformă înainte de data lansării Avatar: The Way of Water.

Trailer Avatar: The Way of Water

Etichete: , , ,

Sursa: Avatar is returning to theaters, but disappearing from Disney Plus