Noul serial Lord of The rings: The Rings of Power se vede în 8K pe televizoarele Samsung

Scris de | 26 august, 2022
Noul serial Lord of The rings: The Rings of Power se vede în 8K pe televizoarele Samsung

Samsung anunță o nouă colaborare cu Prime Video. Prin aceasta, fanii lui J. R. R. Tolkien au posibilitatea de a accesa conținut exclusiv din mult așteptata serie ,,Lord of the Rings: The Rings of Power” („Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”) în variantă 8K pe televizoarele Samsung de ultimă generație, înainte de premiera oficală de pe 2 septembrie.

Pe 25 august, Samsung a găzduit la New York un eveniment privat în cadrul căruia participanții au putut viziona în premieră 25 de minute extrase din primele două episoade ale seriei. Acestea au fost redate pe un perete video LED înalt de trei etaje la Samsung 837, centrul experiențial al companiei. Începând cu această săptămână, oamenii vor putea vedea clipuri din noua serie Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii pe o serie de ecrane Samsung digitale amplasate în diverse zone de referință precum Times Square din New York, Piccadilly Circus din Londra și Piazza del Duomo din Milano,

Samsung este prima companie care oferă acces fanilor lui J. R. R. Tolkien la conținut exclusiv din viitoarea serie la rezoluție 8K prin intermediul unei vizionări în premieră. Urmăritorii vor putea trăi experiența incredibilă a universului creat de autor în profunzime și cu lux de amănunte de pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K, dar și pe televizoarele modulare cu tehnologie MicroLED „The Wall” 8K. Chiar și trailerul noii serii va putea fi vizionat în format 8K prin diverse mijloace ce vor fi anunțate în curând.

„Astfel de colaborări marchează o etapă importantă în atingerea obiectivului nostru de a aduce tehnologia 8K, cea mai premium de până acum, mai aproape de utilizatori. Pentru prima dată, fanii pot experimenta povestea uimitoare din <<Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii>> pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K”, a declarat Simon Sung, vicepreședinte executiv și șef al echipei de vânzări și marketing a diviziei Visual Display de la Samsung Electronics.

Etichete: , , , , , , , ,