Când se lansează One UI 5.0 şi Android 13 pe Samsung Galaxy S22 în varianta finală

Scris de | 28 august, 2022
Când se lansează One UI 5.0 şi Android 13 pe Samsung Galaxy S22 în varianta finală

Samsung a fost printre primele companii care au început programe de beta testing cu Android 13 şi propriul One UI 5.0 la început de vară a lui 2022. Suntem deja la ediţia beta 2 şi acum aflăm şi o posibilă dată de lansare pentru varianta finală.

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy S22 vor fi direct interesaţi de aceste veşti, deoarece ei au fost în pole position pentru primirea actualizărilor până acum. În general faza de beta testing durează câteva săptămâni, ceea ce s-a şi întâmplat. Un nou zvon vorbeşte despre lansarea versiunii finale de One UI 5.0/ Android 13 pe 17 sau 19 octombrie. Atunci ar primi telefoanele Galaxy S22 acest update. Evident nimic nu e bătut în cuie şi ar mai putea apărea bug-uri şi probleme de compatibilitate care să ducă la întârzieri.

One UI 5.0 aduce 16 teme de culoare presetate bazate pe wallpaper-ul pe care îl folosiţi. În plus, marea noutate este că puteţi face „stacking” de widgeturi, adică să le suprapuneţi pe ecran pentru a economisi spaţiu, creând o modalitate de vizualizare paginată, cu posibilitatea de a face swipe între pagini. Utilizatorii care vorbesc mai multe limbi vor putea seta limba preferată în fiecare aplicaţie şi ea va putea fi diferită.

Avem şi controale mai avansate pentru a bloca ceea ce ne distrage în aplicaţii. În Cameră vom găsi tips and tricks pentru modurile Pro Photo şi Pro Video, iar Samsung a adus noutăţi şi în zona de Security/ Privacy Dashboard. Ele vor detecta dacă e ceva în neregulă şi vor recomanda fix-uri. Nu uitaţi şi că seria Galaxy S22 primeşte 4 ani de actualizări Android/ One UI.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena