IFA 2022: Garmin Venu Sq2 este un ceas compact de fitness, cu 11 zile de autonomie

Scris de | 2 septembrie, 2022
IFA 2022: Garmin Venu Sq2 este un ceas compact de fitness, cu 11 zile de autonomie

Garmin mizează pe fitness prin produsele pe care le-a adus la IFA 2022. E vorba despre ceasul de fitness Garmin Venu Sq 2, care se remarcă prin designul compact şi prin cele 11 zile de autonomie.

Costă 270 de euro şi vine cu GPS la bord, ecran OLED de 1.4 inch şi funcţionalitate Health Snapshot. Aceasta permite realizarea unei sesiuni de analiza de 2 minute, care înregistrează metrici precum puls, variaţii de puls, saturaţia de oxigen, ritmul respiraţiei şi nivelul de stres.

Va exista şi o versiune Music a acestui ceas, care poate stoca până la 500 de melodii. Pe lista de activităţi sportive găsim 25 de nume, inclusiv unele desfăşurate la exterior şi implicând o hartă, utilă pentru joggeri sau ciclişti. Printre activităţile sportive disponibile se numără HIIT, pilates, yoga, cardio şi multe altele.

Avem şi un Garmin Coach, care ne planifica antrenamentele, iar utilizatorii pot crea workout-uri din 1600 de exerciţii. Apare şi funcţia Body Battery, care îţi prezintă câtă energie mai ai pe parcursul unei zile. Există şi tracking pentru somn, paşi, ritm respiraţie, ciclu menstrual.

A mai debutat şi brăţara de fitness pentru copii Garmin Vivofit Jr. 3, care aduce activităţi pentru cel mic, cu accentul pe cele de explorare. Totul se controlează dintr-o aplicaţie de pe telefon, cu control parental. Sunt şi badge-uri de obţinut şi watch face-uri simpatice inspirate de filmul Black Panther.

Ceasul costă 89 de euro.

Etichete: , , , ,