iPhone 14: Cu acest truc vezi cum va arata noul „breton”

Scris de | 4 septembrie, 2022
iPhone 14: Cu acest truc vezi cum va arata noul „breton”

Suntem la câteva zile distanță de evenimentul Apple pentru lansarea noilor terminale iPhone 14, iar una dintre marile schimbări ale gamei este noul design pentru breton, acel decupaj din partea superioară a telefonului care adăpostește întreg ansamblul de componente Face ID. Dacă sunteți curioși să vedeți cum va arată, urmăriți pașii de mai jos pentru a vedea cum va arata decupajul sau bretonul noului iPhone 14.

Apple folosește decupajul actual încă de la lansarea iPhone X și conform tuturor leak-urilor, se așteaptă ca Apple să debuteze gama iPhone 14 cu un nou decupaj sub formă de pastilă. Pe lângă utilizarea software-ului pentru a-l face să arate cu o formă de pastilă mai mare, se pare că Apple va afișa în decupaj și indicatorii de confidențialitate, acele puncte verzi și portocalii care indică activarea microfonului sau ca camerei.

Vezi noul breton de la iPhone 14 dacă urmărești pașii de mai jos:

  1. Vizualizați această imagine de la Ian Zelbo pe iPhone
  2. Măriți imaginea pe ecranul complet și întoarceți iPhone-ul cu susul în jos (Sfat: Așteptați câteva secunde pentru ca indicatorul Home să dispară)
  3. Poții face și o captură de ecran odată ce ecranul e mărit astfel că poți repeta experiența mai târziu
  4. Enjoy!

Evenimentul de lansare pentru iPhone 14 este programat pentru 7 septembrie, astfel că vă așteptăm aici pentru cele mai recente noutăți. 

Etichete: ,