Apple a lansat Watch Series 8. Vine cu un senzor nou de temeperatură și se concentrează pe sănătatea femeilor

Scris de | 7 septembrie, 2022
Apple a lansat Watch Series 8. Vine cu un senzor nou de temeperatură și se concentrează pe sănătatea femeilor

Apple a anunțat seria Watch Series 8, o nouă iterație care include un nou senzor de temperatură, despre care Apple spune că își duce angajamentul față de sănătatea femeilor mai departe. Seria 8 a Apple Watch include, de asemneea, doi noi senzori de mișcare pentru a detecta dacă ați fost într-un accident de mașină grav. Va fi disponibil începând cu 16 septembrie și va costa 399 USD pentru modelul GPS și 499 USD pentru modelul Cellular.

Apple spune că ceasul poate urmări schimbările de temperatură de până la 0.1 grade Celsius și că va verifica temperatura la fiecare cinci secunde. Compania spune că urmărirea temperaturii corpului peste noapte vă poate ajuta să vă aveți informații despre ciclul de ovulație, pe care apoi le poate folosi pentru a îmbunătăți funcția de urmărire a ciclului pentru femei.

Funcția de detectare a accidentelor va funcțioa numai atunci când conduceți, ceea ce va permite să păstraț o autonomie de până la 18 ore pentru ceas. Apple aduce și un mod de consum redus, care duce durata de viață a bateriei ceasului la 36 de ore, iar funcția va ajunge și pe modelele mai vechi, începând cu seria 4, dar asta numai dacă veți face update la watchOS 9. Activarea modului va dezactiva afișarea permanenta a ceasului și urmărirea automată a antrenamentului, dar veți avea în continuare detectarea accidentului.

La nivel de design, nu se observă modificări majore față de Series 7, modelele de anul trecut. Este un design ușor actualizat, cu un ecran mai mare și noi caracteristici: o încărcare mai rapidă, mai rezistent și o serie de noi culori.

Preț și disponibilitate Apple Watch 8 series

Seria 8 de la Apple vine în patru culori (Midnight, Starlight, Silver și Red) și va fi disponibil începând cu 16 septembrie în SUA, în timp ce prețul este de 399 USD pentru modelul GPs și 499 USD pentru varianta cu eSIM. Modelul Cellular va fi disponibil în culorile Silver, Gold și Graphite.

Etichete: , , ,