Camera de acţiune Insta360 X3 va sosi pe 8 septembrie, cu captură la 360 de grade

Scris de | 7 septembrie, 2022
Camera de acţiune Insta360 X3 va sosi pe 8 septembrie, cu captură la 360 de grade

GoPro nu mai e de ceva vreme singură pe piaţa camerelor de acţiune sau a celor cu captură la 360 de grade. Insta360 X3 este următorul rival, care vine cu un ecran tactil mai mare decât predecesorul şi o funcţie pre-record nouă. Va debuta pe 8 septembrie.

Produsul renunţă la particula „One” din nume şi vine cu un ecran mai mare decât cel de pe Insta360 One X2. Primim aceeaşi rezoluţie de filmare 5.7K totuşi prezentă pe ambele generaţii trecute, dar senzorul nou de imagine va permite realizarea de captură 4K în mod single lens, faţă de 1440p pe One X2. Video-urile Timelapse se pot face în 8K, iar fotografiile se pot face la rezoluţii de până la 72 de megapixeli.

Specificaţiile complete nu sunt încă disponibile, deci nu ştim exact cum stăm cu frame rate-ul sau cu rezistenţa la apă şi intemperii. Imaginile cu produsul ajunse online dezvăluie că ecranul tactil circular de pe One X2 a dispărut în favoarea unuia de 2.29 inch dreptunghiular. Apar şi extra butoane fizice şi control vocal îmbunătăţit, plus o viteză crescută cu 50% când vine vorba de transferul de date prin Wi-Fi.

Funcţia nouă pre-recorder apare şi aminteşte de GoPro HindSight, care face captura audio şi video continuă şi îţi permite să salvezi 15, până la 30 de secunde pe un card SD după ce apeşi butonul shutter, încât să nu ratezi ceva special. Preţul pentru Europa ar fi de 539.99 euro. Aflăm mai multe pe 8 septembrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Verge