Bose anunţă căştile QuietComfort Earbuds II cu suport Bluetooth 5.3

Scris de | 9 septembrie, 2022
Bose anunţă căştile QuietComfort Earbuds II cu suport Bluetooth 5.3

Bose a anunţat căştile QuietComfort Earbuds II, care vin la 2 ani distanţă de predecesor şi aduc îmbunătăţiri la toate capitolele, într-un corp mai compact. Avem detalii şi preţ mai jos.

Bose afirmă că noile buds sunt cele mai bune de pe piaţă când vine vorba de anulare a zgomotului şi aici le-au inclus şi pe cele in ear şi over ear. Aceste căşti QuietComfort Earbuds II au o calibrare custom a sunetului cunoscută drept CustomTune. De fiecare dată când puneţi căştile în urechi ele vor reda o tonalitate proprietară care măsoară răspunsul canalului vostru acustic şi apoi tunează anulare de zgomot pentru auzul utilizatorului.

Bose oferă şi două dopuri din silicon: unul pe partea in ear şi al doilea ca o „aripă” fixată pe urechea externă, pentru ancorare mai bună la fitness, jogging, flotări. Fiecare cască are 4 microfoane, 3 la exterior. ActiveSense este o altă funcţie pe care Bose o promovează intens: e un fel de Transparency Mode, care lasă să treacă sunet de la exterior.

Căştile au suport pentru conectivitate Bluetooth 5.3 şi vin cu corp rezistent IPX4. Nu dispun de pairing multi point totuşi. Autonomia ajunge la 6 ore şi 18 ore dacă includem şi tocul de transport. Încărcarea se face via USB-C, port integrat pe toc.

Produsul se vinde doar pe negru sau alb, de la 299 dolari şi se poate comanda direct pe site-ul Bose începând cu 15 septembrie.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena