Sonos lansează Sub Mini, un nou subwoofer curbat pentru încăperi cu dimensiuni mai reduse

Scris de | 13 septembrie, 2022
Sonos lansează Sub Mini, un nou subwoofer curbat pentru încăperi cu dimensiuni mai reduse

Sonos anunță astăzi Sub Mini, un subwoofer wireless care pornește de la designul premiat al Sub, oferind un sunet bogat și note joase clare, într-un design cilindric, mai compact. Disponibil în două variante de culoare – negru mat și alb -, Sub Mini va fi disponibil la nivel global începând cu 6 octombrie, la un preț de 2.499 de lei.

„Am intrat într-o eră mai profundă a streaming-ului, care prioritizează calitatea în detrimentul cantității, iar creatorii și platformele investesc în experiențe de divertisment imersive care pun în prim-plan sunetul premium”, a declarat Maxime Bouvat-Merlin, SVP Hardware and Operations Sonos. După prezentarea celor două noi soundbar-uri – Beam și Ray – Sonos extinde și mai mult gama de sisteme home theater cu Sub Mini, noul subwoofer al companiei, care face mai ușoară îmbunătățirea experiențelor de streaming.

  • Bass, nu zgomot: Wooferele duble personalizate și procesarea avansată generează o gamă de sunete joase profunde și dinamice, fără distorsiuni sau zgomot. În interiorul cavității acustice închise ermetic, ambele woofere sunt orientate spre interior pentru a crea un efect ce neutralizează distorsiunile.            
  • Sunet echilibrat: Procesarea avansată a semnalului digital maximizează răspunsul la bass și reproduce toate frecvențele joase dintr-o gamă, lucru la care te-ai aștepta de la un subwoofer mult mai mare, gestionând în același timp frecvențele joase, astfel încât boxele asociate, precum Beam, Ray, One, sau One SL, să se poată concentra pe mai multe frecvențe medii și înalte pentru o experiență de audiție mai bogată și mai puternică în întreaga încăpere.
  • Compatibilitate bună: Utilizatorii pot intensifica dramatismul din fiecare scenă din film, prin asocierea lui Beam cu Ray sau Sub Mini, ori pot să creeze atmosfera perfectă de petrecere chiar la ei acasă, prin asocierea lui Sub Mini cu Sonos One.
  • Design extraordinar din orice unghi: Spre deosebire de alte subwoofere, Sub Mini are un design rotunjit care îi permite să se integreze în estetica oricărei locuințe, fără a ocupa prea mult spațiu și fără a atrage atenția.
  • Configurare simplă și fluidă: Utilizatorii pot adăuga Sub Mini la sistemul Sonos doar prin câteva click-uri în aplicația Sonos, combinând diferite boxe Sonos pentru a crea sistemul de sunet perfect, fie că găzduiesc o petrecere de casă nouă sau o seară de film cu prietenii. De asemenea, aceștia pot ajusta sunetul lui Sub Mini folosind funcția Trueplay, care detectează și adaptează sunetul reflectat de pereți și mobilier, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de audiție pentru camera lor și pentru nevoile lor de configurare.

Sub Mini va fi disponibil la nivel global începând cu 6 octombrie, la prețul de 2.499 lei.