GoPro Hero 11 şi Hero 11 Mini anunţate oficial: camere de acţiune cu design compact, senzori avansaţi

Scris de | 15 septembrie, 2022
GoPro Hero 11 şi Hero 11 Mini anunţate oficial: camere de acţiune cu design compact, senzori avansaţi

După multiple scăpări în ultimele săptămâni GoPro a anunţat în sfârşit noile sale camere de acţiune: GoPro Hero 11 şi GoPro Hero 11 Mini. Designul lui Hero 11 este în mare similar cu cel al pedecesorului, în vreme ce Hero 11 Mini e practic o versiune mai mică de Hero 11, fără ecrane LCD şi cu greutate de doar 133 de grame. Se va controla de pe telefon prin aplicaţia GoPro Quik.

GoPro Hero 11 vine cu senzor de 1/1.9 inch şi cu rezoluţie de 27 de megapixeli, care îi permite să filmeze în 5.3K la 60 FPS sau 4K la 120 FPS. Capturează culori 10 bit şi vine cu un nou mod de captură FullFrame, care îţi permite să obţii conţinut 8:7. Modul HyperView îţi permite să faci captură în aspectul tradiţional 16:9. Avem parte şi de câteva moduri noi şi atractive gândite pentru scenariile low light: Vehicle Lights, Star Trails şi Light Paint.

Pe partea de stabilizare GoPro vine cu HyperSmooth, care are şi o funcţie AutoBoost, pentru cele mai tremurate clipuri posibile. Mai există o funcţie Automatic Highlight, care face o compilaţie din cele mai recente clipuri într-un mod plăcut privirii. Flagship-ul GoPro Hero 11 vine cu o baterie Enduro ca dotare standard, care pe Hero 10 era cumpărată separat. Bateria Enduro îşi păstrează autonomia chiar şi în condiţii de frig extrem. Camera rezistă şi la scufundări în apă până la 10 metri adâncime.

În cutia lui Hero 11 se află o geantă de transport, mount-uri adezive, o cataramă cu şurub, card SD de 32 GB Sandisk şi cablu USB-C. GoPro Hero 11 Mini e gândită mai degrabă pentru a fi montată pe căşti. Poate face filmări 5.3K şi capturi de poze de 24.7 MP.

GoPro Hero 11 Black porneşte de la 399 de dolari fără abonament special GoPro. Preţul „cu de toate” este 500 de dolari. Versiunea Mini este 300 de dolari, 400 cu abonament.

Etichete: , , ,