GoPro Hero11 Mini dezvăluit: Hero11 Black cu acelaşi senzor, dar fără ecran

Scris de | 13 septembrie, 2022
GoPro Hero11 Mini dezvăluit: Hero11 Black cu acelaşi senzor, dar fără ecran

După ce am avut scăpări consistente pentru GoPro Hero11 Black, acum primim detalii despre GoPro Hero11 Mini. Se pare că această cameră de acţiune va fi o versiune a lui Hero11, la fel de puternică, doar că fără ecrane la bord. Trebuie spus şi că versiunile Mini de GoPro nu au mai primit un upgrade de o jumătate de deceniu.

Se pare totuşi că acest model nu va fi totuşi la fel de mic precum predecesorii din gama Session. Va primi totuşi acelaşi senzor de 27 de megapixeli de pe GoPro Hero11 Black, capabil de filmare la rezoluţie de 5616 x 3744 pixeli. Ambele variante 11 vor folosi procesorul GP2 de anul trecut, dar poate filma în 5.3K la 60 FPS. Sau există opţiunea filmării în 4K la 120 FPS sau 2.7K la 240 FPS. E capabil şi de live streaming în Full HD.

Pe partea de stabilizare primim HyperSmooth versiunea 5.0, în vreme ce TimeWarp rămâne la versiunea 3.0. Aşa cum se vede şi în fotografiile din acest articol, Hero11 Mini vine fără ecrane, nici în faţă, nici în spate. Ceea ce pare a fi o lipsă aici va sfârşi ca un câştig pe partea de autonomie. Evident şi dimensiunile scad: 50 x 50 mm şi o grosime de 40 mm. Sunt şi două zone de conexiune pentru mount-uri/accesorii, unul jos şi unul în spate.

Ultimul GoPro „Mini”, adică Session avea totuşi un ecran mic sus. Lipsa de ecran de aici înseamnă că vom controla totul dintr-o aplicaţie de mobil sau folosind o telecomandă separată. GoPro a mai lansat un model fără ecran, Hero10 Bones, gândit pentru drone first person. Aşteptam acum o lansare şi un preţ atractiv pentru acest Mini.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena