ASUS ROG Phone 6 primeşte o ediţie Batman

Scris de | 20 septembrie, 2022
ASUS ROG Phone 6 primeşte o ediţie Batman

ASUS a avut o zi ocupată pe 19 septembrie 2022, anunţând telefoanele ASUS ROG Phone 6D şi 6D Ultimate, dar şi o ediţie Batman a lui ROG Phone 6. Se pare că terminalul e destinat pasionaţilor de benzi desenate, filme şi jocuri cu justiţiarul din Gotham.

Ce e special la această versiune? Primim o husă cu tematică Batman, un Batman Aero Case, o cheiţă SIM Batman şi un reflector Bat Signal, care îţi permite să proiectezi simbolul pe orice suprafaţă.Telefonul are aceleaşi specificaţii ca şi un ROG Phone 6 clasic, în afară de faptul că vine cu un logo RGB Batman în spate. Şi culoarea produsului e în aceeaşi temă, Night Black şi terminalul integrează wallpaper-uri live, animaţii de încărcare şi Always On Display-uri legate tot de Batman.

Finisajul este unul special semi-mat, reflectând lumina într-un mod iconic care aminteşte de Bat-Signal şi norii din Gotham City. ASUS oferă şi o cutie de depozitare personalizată, una robustă, rezistentă la apă şi fabricată din polipropilenă expandată. Se inspiră de la valizele militare. DIn ce am înţeles ediţia din Europa este inspirată de ROG Phone 6D, cu procesor MediaTek Dimensity 9000+, 12 GB RAM şi 256 GB stocare.

Are ecran de 6.78 inch AMOLED, cu refresh rate de 165 Hz, baterie de 6000 mAh cu încărcare la 65W şi două butoane tactile trigger laterale. Există şi o cameră triplă în spate cu senzor principal de 50 MP, 13 MP ultrawide şi 5 MP Macro. În fata are camera selfie de 12 MP, plus difuzoare stereo orientate frontal.

Disponibilitate

Telefonul ASUS ROG Phone 6 BATMAN Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei (taxe inclusiv, configurația cu 12GB RAM, 256GB stocare).

Etichete: , , , ,