Logitech anunță o nouă colecție de mouși și tastaturi, „Designed for Mac”, pentru utilizatorii de Mac

Scris de | 28 septembrie, 2022
Logitech anunță o nouă colecție de mouși și tastaturi, „Designed for Mac”, pentru utilizatorii de Mac

Logitech prezintă o nouă colecție de produse „Designed for Mac”, creată pentru a fi compatibilă și fiabilă cu dispozitivele Mac, în diverse moduri de utilizare. Noua colecție include tastatura MX Mechanical Mini pentru Mac, mouse-ul MX Master 3S pentru Mac, mouse-ul Lift pentru Mac și tastatura K380 Bluetooth pentru Mac într-o nouă culoare – Blueberry.

MX Mechanical Mini
Prima tastatură mecanică optimizată pentru Mac de la Logitech, disponibilă în Space Gray și Pale Gray, are capacitatea de a personaliza comenzile rapide și de a accelera creativitatea cu Logi Options+. MX Mechanical Mini pentru Mac dispune de taste tactile silențioase și iluminare inteligentă, pentru a putea continua să lucrezi în orice condiții de lumină. Poți conecta până la trei dispozitive Apple diferite pentru macOS, iPadOS sau iOS cu Easy-Switch și încărca tastatura cu un cablu USB-C în timp ce lucrezi.

MX Master 3S
Cel mai popular mouse al Logitech a fost recreat pentru Mac, fiind disponibil în Space Gray și Pale Gray, combină atributele deja cunoscute de la MX Master cu funcții noi pentru confort, performanță și flux de lucru maxim. Cu rotița electromagnetică MagSpeed, poți parcurge 1.000 de linii pe secundă și seta DPI-ul între 1.000 și 8.000 pentru lucru precis pe unul sau mai multe monitoare de înaltă rezoluție. MX Master 3S pentru Mac oferă click-uri silențioase, un sistem de tracking care funcționează pe sticlă, se reîncarcă rapid cu cablul USB-C în timpul utilizării și poate conecta până la trei dispozitive Apple diferite pe macOS și iPadOS cu Easy-Switch.

Mouse-ul Lift pentru Mac
Conceput pentru confortul zilnic, Lift for Mac este un mouse ergonomic vertical ideal pentru persoanele cu mâini mici și mijlocii. Dezvoltat și testat în Logitech Ergo Lab, unghiul de ridicare de 57° pentru Mac plasează mâna într-o poziție naturală de strângere de mână. Acest lucru pune mai puțină presiune pe încheietura mâinii pe parcursul zilei și plasează brațul și partea superioară a corpului într-o postură mai naturală.

Tastatura K380 Multi-Device Bluetooth pentru Mac (Blueberry)
Tastatura K380 Multi-Device se integrează natural în set-up ul Apple și funcționează perfect pe dispozitivele Apple. Disponibilă în noua culoare Blueberry, ea oferă o experiență de tastare lină și ultra-silențioasă și se conectează prin Easy-Switch printr-o simplă apăsare de buton pe MacBook, iPad sau iPhone.

Piesele din plastic din produsele MX pentru Mac și Lift pentru Mac includ plastic reciclat post-consum certificat, rezultat din reutilizarea plasticul de la electronicele vechi, în următoarele proporții:

  • 47% pentru MX Mechanical Mini pentru Mac Space Gray
  • 36% pentru MX Mechanical Mini pentru Mac Pale Gray
  • 27% pentru MX Master 3S pentru Mac Space Gray
  • 22% pentru MX Master 3S pentru Mac Pale Gray
  • 54% pentru Lift pentru Mac

Disponibile din septembrie 2022 pe site-ul Logitech și pe site-urile partenerilor la nivel mondial, prețurile de vânzare sugerate pentru noua colecție Designed for Mac sunt:

  • MX Mechanical Mini pentru Mac – 789,9 lei
  • MX Master 3S pentru Mac – 649,9 lei
  • Lift pentru Mac – 399,9 lei
  • K380 pentru Mac – 269,9 lei.

Etichete: , , , , , , , ,